Sport

Damjan Djokovic revine în Gruia! CFR Cluj: „Ne bucurăm că ești din nou în mijlocul familiei”.

Revenire neașteptată în Gruia. Damjan Djokovic s-a întors la CFR Cluj, echipa bucurându-se că jucătorul este „din nou în mijlocul familiei”.

Damjan Djokovic revine în Gruia | Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Damjan Djokovic revine în Gruia | Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


 

Revenire neașteptată în Gruia. Damjan Djokovic s-a întors la CFR Cluj, echipa bucurându-se că jucătorul este „din nou în mijlocul familiei”. 


 

În luna ianuarie a anului 2021, clubul CFR 1907 Cluj și formația Çaykur Rizespor din prima ligă turcă au ajuns la o înțelegere privind transferul definitiv al lui Damjan Djokovic. 


Mijlocașul croat a îmbrăcat pentru prima oară tricoul vișiniu în sezonul 2013-2014. Cu o vastă experiență la formații din Italia, Franța, Germania sau țara natală, Damjan a revenit în Gruia în septembrie 2017, fiind unul dintre protagoniștii parcursului memorabil al echipei. 

Acum, mijlocașul Damjan Djokovic se întoarce la CFR Cluj, locul în care a trăit cele mai mari performanțe din cariera sa sportivă. Alături de CFR Cluj, echipă pentru care a bifat 152 de prezențe, fotbalistul croat a câștigat de 4 ori titlul și o Supercupă a României, jucând un rol important în obținerea acestora. 


„Damjan, ne bucurăm că ești din nou în mijlocul familiei CFRiste! Îți urăm mult succes și cât mai multe reușite în tricoul echipei noastre!”, a transmis CFR Cluj. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, reacție de echipă mare după plecarea lui Damjan Djokovici: „Mulțumim! Unul dintre protagoniștii unui parcurs memorabil”

Fost jucător la CFR Cluj, croatul Damjan Djokovic, a semnat pentru Rapid

Ultimele Stiri
abonare newsletter