Sport

A murit Christoph Daum, fostul selecționer al României. Suferea de cancer.

Christoph Daum, fostul selecționer al României, a murit sâmbătă, la Koln, la vârsta de 70 de ani.

Christoph Daum, fostul selecționer al României, a murit sâmbătă, la Koln, la vârsta de 70 de ani | Foto: Echipa națională de fotbal a României - Facebook Christoph Daum, fostul selecționer al României, a murit sâmbătă, la Koln, la vârsta de 70 de ani | Foto: Echipa națională de fotbal a României - Facebook

 

 


Fostul antrenor german Christoph Daum, selecţionerul naţionalei de fotbal a României în perioada 2016-2017, a decedat, sâmbătă, la vârsta de 70 de ani, după o lungă bătălie cu cancerul, a anunţat familia sa, citată de DPA.

 


Daum a pregătit naţionala României între 7 iulie 2016 şi 14 septembrie 2017, având un bilanţ de 3 victorii, 3 egaluri şi 4 înfrângeri în 10 partide.

Daum, care a fost diagnosticat cu cancer în 2022, s-a stins ''liniştit, înconjurat de familie'', precizează sursa menţionată.


Christoph Daum a câştigat titlul în Bundesliga cu VfB Stuttgart şi a pregătit nouă echipe diferite de club timp de 30 de ani, obţinând 10 trofee. A fost campion al Turciei cu Fenerbahce şi Beşiktaş, dar şi al Austriei cu Austria Viena. A mai câştigat Supercupa Germaniei, cu Stuttgart, Cupa Turciei şi Supercupa Turciei şi Beşiktaş, Cupa Austriei şi Supercupa Turciei cu Fenerbahce.

Le-a mai antrenat pe FC Koln, Bayer Leverkusen, Eintracht Frankfurt, FC Bruges şi Bursaspor.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Christoph Daum a abandonat conferința de la Cluj!

Christoph Daum, antrenorul echipei de fotbal a României, vine la UBB

Ultimele Stiri
abonare newsletter