Sport

Ovidiu Sabău, despre debutul în Cupa României: „Va fi un meci în care trebuie să ne adaptăm”

„U” Cluj va juca, joi, 29 august, contra echipei Metalul Buzău pentru un loc în grupele Cupei României.

Ovidiu Sabău, antrenorul echipei „U” Cluj| Foto: Paula Copaciu - monitorulcj.ro Ovidiu Sabău, antrenorul echipei „U” Cluj| Foto: Paula Copaciu - monitorulcj.ro

 

 


Universitatea Cluj va juca, joi, 29 august, contra echipei Metalul Buzău.

 


Antrenorul echipei„U” Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a prefațat, într-un interviu acordat pentru fcucluj.ro, debutul echipei noastre în noua ediție a Cupei României.

„Va fi un meci în care trebuie să ne adaptăm. Nu avem voie să ne gândim că jucăm pe sintetic, că e o echipă mică, nou-promovată, trebuie să fim profesioniști și să ne adaptăm la condițiile pe care le avem. E un obiectiv să mergem mai departe în Cupa României și trebuie să ni-l îndeplinim. Sunt ceilalți jucători, care au jucat mai puțin și au nevoie de ritm, au nevoie de minute într-un joc oficial. Astea sunt condițiile, fiind teren sintetic, e total diferit față de un gazon normal. Am reușit să facem și două antrenamente aici. Trebuie să ne concentrăm, pentru că jucătorii inteligenți și care au valoare și în astfel de condiții trebuie să se adapteze", a declarat antrenorul „Șepcilor roșii".


Formatul Cupei României prevede ca în faza play-off-ului să participe 32 de echipe, dintre care 24 de echipe calificate din turul anterior şi 8 echipe din Liga 1. Cele opt echipe din primul eşalon sunt cele patru echipe clasate pe locurile 3-6 la finalul play-out-ului ediţiei anterioare de campionat, alături de cele două câştigătoare ale barajului de menţinere-promovare în Liga 1 şi cele două nou-promovate direct în actuala ediţie de campionat.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.


Jocurile din cadrul play-off-ului Cupei României vor avea loc în ziua de 28 august cu începere de la ora 17:30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Reacția lui Ovidiu Sabău, după ce „U” Cluj a devenit liderul Superligii: „Eu cred că noi am arătat foarte bine”

Neluțu Sabău, după victoria obținută de „U” Cluj: „Vrem să schimbăm ADN-ul echipei”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter