Sport

Neluțu Sabău, după victoria obținută de „U” Cluj: „Vrem să schimbăm ADN-ul echipei”.

„U” Cluj a obținut o victorie categorică pe Cluj Arena împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. „Mi-a plăcut foarte mult jocul!”, spune antrenorul FC Universitatea Cluj, Neluțu Sabău.

Antrenorul „U” Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, după victoria cu Sepsi OSK: „Nu ai cum să nu apreciezi asemenea jucători!”|Foto: FC Universitatea Cluj Antrenorul „U” Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, după victoria cu Sepsi OSK: „Nu ai cum să nu apreciezi asemenea jucători!”|Foto: FC Universitatea Cluj

 

 


FC Universitatea Cluj a urcat pe poziția secundă în clasamentul Superligii după victoria obținută, luni seara, pe Cluj Arena, împotriva Sepsi OSK. 

CITEȘTE ȘI: 
Revenire spectaculoasă pe Cluj Arena. „U” Cluj-Sepsi OSK, 3-0.

„U” s-a impus prin golurile marcate de senegalezul Mamadou Thiam (38) şi Vladislav Blănuţă (58, 70).


„Nu ai cum să nu apreciezi asemenea jucători”

Tehnicianul „U” Cluj, Neluțu Sabău, s- a arătat încântat de rezultatul meciului, după revenirea „studenților” pe Cluj Arena, și a declarat că victoria a fost posibilă prin buna colaborare dintre jucători, iar transferurile făcute de FC Universitatea dau rezultate pe teren.

„Vreau să-i felicit pe jucători. Au muncit mult, sunt disciplinați și au făcut un meci bun. Ne-am dorit foarte mult să obținem această victorie! Mi-a plăcut foarte mult jocul, chiar dacă la început am fost mai timizi, crispați. Nu ai cum să nu apreciezi asemenea jucători, mai ales că am pus în dificultate un asemenea adversar. 


Mă bucur că și cei de pe bancă au jucat foarte bine. Așa se construiește un grup, mi-a plăcut. Jocul ne dă încredere. Umilință și sacrificiu, doar așa putem câștiga. Trebuie să jucăm și pentru fani.

Noi ar trebui să gândim că suntem o echipă bună, o echipă care se poate califica în play-off. Noi vrem să schimbăm ADN-ul echipei care se lupta doar la retrogradare. Trebuie să arătăm foarte bine. Sigur, e devreme, suntem doar în etapa a 6-a a campionatului, dar nu mai vreau să fim echipa care mereu pleacă cu șansa a doua”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău în urma victoriei obținute de „studenți”. 


Sabău a apreciat și jocul celor de la Sepsi OSK, o echipă omogenă care le-a creat dificultăți clujenilor în calificarea de anul trecut. 

„U” Cluj va juca următorul meci în deplasare, împotriva celor de la Gloria Buzău.  


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Revenire spectaculoasă pe Cluj Arena. „U” Cluj-Sepsi OSK, 3-0.

Superliga. Programul etapei a 7-a din sezonul 2024-2025. Când joacă „U” și CFR Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter