Sport

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, înaintea partidei cu Farul Constanța: „Trebuie să scoatem maximum din acest meci!”

După eliminarea din Conference League, CFR va disputa, duminică, partida din campionat cu Farul. „La Constanța mereu au fost meciuri foarte grele, dar trebuie să scoatem maximum din acest meci!”, spune antrenorul „feroviarilor”, Dan Petrescu.

Farul Constanța-CFR Cluj. Dan Petrescu: „Știm ce ne așteaptă”|Foto: CFR 1907 Official Farul Constanța-CFR Cluj. Dan Petrescu: „Știm ce ne așteaptă”|Foto: CFR 1907 Official

 

 


CFR Cluj își revine cu greu după înfrângerea din Conference League, iar tehnicianul Dan Petrescu spune că echipa este afectată de eliminarea din cupele europene. Prin urmare, CFR Cluj va avea de disputat un meci dificil cu echipa lui Gheorghe Hagi.

Dan Petrescu: „Știm ce ne așteaptă”

„La Constanța mereu au fost meciuri foarte grele, intense, cu agresivitate, o echipă foarte bună, acum și-au revenit, au început mai greu, Hagi a găsit formula de start, în ultimele patru meciuri, aceeași echipă, știm ce ne așteaptă.


CITEȘTE ȘI: 
CFR Cluj, înfrângere în returul cu Pafos din play-off-ul Conference League. Clujenii au primit două goluri în 3 minute.

Din păcate pentru noi, suntem după un meci pierdut, moralul nu este așa de bun, drum lung, am ajuns pe la 5 dimineață, dar trebuie să ne batem, indiferent cu cine jucăm. Trebuie să scoatem maximum din acest meci, știm că va fi greu, dar dacă jucăm ca o echipă avem și noi șansa noastră”, a explicat Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, înaintea partidei cu Farul Constanța.

„Nu-mi va trece mult timp această supărare”

Dan Petrescu speră ca jucătorii să fie suficient de motivați pentru a scoate un scor bun în meciul de duminică.


„Eu sunt supărat pe toată lumea, nu aveam voie să facem un așa meci, să facem atât de multe greșeli individuale, primele două goluri le-am dat cadou și a fost foarte greu după aia. Ce pot să fac, așa sunt eu, nu-mi va trece mult timp această supărare. Sper să fie și ei supărați, dacă nu sunt supărați înseamnă că nu sunt fotbaliști.

Sper să nu fie 5-1, atunci nu am fost aici, dar am văzut meciul, nu a fost cel mai bun, dar Farul, acasă, poate să bată cu 5-1 pe oricine, asta e clar”, a adăugat Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă. 


Farul Constanța-CFR Cluj se va disputa duminică, de la ora 18.45.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, înfrângere în returul cu Pafos din play-off-ul Conference League. Clujenii au primit două goluri în 3 minute.

Ultimele Stiri
abonare newsletter