Sport

„Feroviarii“ primesc vizita Concordiei

<p /><img src="documente/stories/2012/04_aprilie/20/07 20 cfr concordia.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />CFR Cluj va juca duminică seara în Gruia împotriva formației Concordia Chiajna, revelația returului, într-un meci din cadrul etapei a 27-a a Ligii 1.

Elevii lui Ioan Andone au câștigat un singur punct în ultimele două meciuri și au nevoie de o victorie pentru a se menține pe primul loc.

În urmă cu două etape, CFR avea un avans de 5 puncte față de Dinamo, în clasamentul Ligii 1 și perspectiva de a se distanța la 8 puncte, în cazul unei victorii acasă cu Rapid. Giuleștenii s-au impus însă în Gruia cu 5-0 și au provocat demiterea lui Jorge Costa, iar apoi „feroviarii“ clujeni au remizat la Ploiești, 1-1 cu Petrolul, astfel că Steaua și Dinamo s-au apropiat la doar 3 p. Pentru a-și păstra acest avans, elevii lui Ioan Andone trebuie să învingă pe Concordia Chiajna. Ilfovenii au renăscut în 2012, reușind să impună în fața unor echipe mult mai bine cotate, precum Oțelul și Rapid, dar și în deplasările de la Petrolul și FC Brașov. Elevii lui Laurențiu Reghecampf sunt în scădere de formă însă, după ce au pierdut în ultima etapa, 1-3 acasă cu Dinamo.

Ioan Andone speră să obțină duminică prima victorie cu CFR, din noul mandat. Tehnicianul clujean a fost mulțumit de jocul echipei sale din meciul cu Petrolul, când „feroviarii“ au egalat în repriza secundă, deși jucau în 10, după eliminarea lui Camora.

„Am câştigat la agresivitate faţă de meciul anterior, dar nu pot să spun că sunt mulţumit total. Repriza a doua a fost mai bună, mă bucur că am reuşit să revenim. Le-am zis la pauză că multe meciuri de fotbal se joacă 10 contra 11 şi cei care evoluează cu un om în minus revin, pentru că sunt mult mai concentraţi“, a spus Ioan Andone după remiza de la Ploiești.

Meciul dintre CFR și Concordia Chiajna se va disputa duminică, 22 aprilie, de la ora 19 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“ și va fi transmis în direct de DigiSport 1. Clujenii au câștigat meciul tur cu 4-0, dar două goluri au fost înscrise de Renan și Weldon, jucători care au părăsit în iarnă formația „feroviară“.

Ultimele Stiri
abonare newsletter