Sport

Naționala României joacă VINERI la Priștina! Care este echipa probabilă pentru meciul cu Kosovo?

Naționala României joacă vineri la Pristina cu Kosovo. Iată echipa probabilă pentru debutul în Liga Națiunilor.

Naționala României joacă VINERI la Priștina | Foto: Echipa națională de fotbal a României - Facebook Naționala României joacă VINERI la Priștina | Foto: Echipa națională de fotbal a României - Facebook

 

 


 

Vineri, 6 septembrie 2024, naționala României de fotbal va debuta în Liga Națiunilor cu meciul împotriva celor de la Kosovo, de pe stadionul Fadil Vokrri din Priștina. 


 

Revenit pe banca tehnică a naționalei după 38 de ani, Mircea Lucescu este gata să dea startul primului meci în cel de-al doilea mandat al său ca selecționer, emoțiile fiind mari atât din partea echipei României, cât și din partea suporterilor care îi vor urmări pe „tricolori” în acest nou parcurs. 


În seara zilei de joi, 5 septembrie, echipa națională de fotbal a României a efectuat antrenamentul oficial înaintea meciului cu Kosovo. De asemenea, sursele spun că Lucescu nu va face prea multe schimbări în echipa de start și va miza pe continuitate. Mai mult, noul selecționer a decis ca Nicolae Stanciu să rămână căpitanul echipei naționale. 

Echipa probabilă: 

Niță - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu - M. Marin - Man, R. Marin, Stanciu, Mihăilă - Drăguș


Meciul România-Kosovo va avea loc vineri, 6 septembrie, de la ora 21.45, urmând ca luni, 9 septembrie, tot de la ora 21.45, să aibă loc meciul România-Lituania. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Andrei Artean de la CFR Cluj, convocat la naționala României pentru meciurile cu Kosovo și Lituania!

Mircea Lucescu, noul antrenor al naționalei. „Ştiu că mă angajez la un lucru extrem de dificil, dar am încredere în echipa națională de fotbal a României!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter