Sport

Andrei Artean de la CFR Cluj, convocat la naționala României pentru meciurile cu Kosovo și Lituania!

Andrei Artean de la CFR Cluj a fost convocat la naționala României pentru meciurile cu Kosovo și Lituania.

Andrei Artean de la CFR Cluj, convocat la naționala României pentru meciurile cu Kosovo și Lituania | Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Andrei Artean de la CFR Cluj, convocat la naționala României pentru meciurile cu Kosovo și Lituania | Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


 

Andrei Artean, mijlocașul de la CFR Cluj, a fost convocat la naționala României de fotbal pentru meciurile cu Kosovo și Lituania


 

Mai exact, noul selecționer al naționalei, Mircea Lucescu, l-a convocat pe Andrei Artean la echipa „tricolorilor”, înlocuindu-l astfel pe Mihai Lixandru în meciurile cu Kosovo și Lituania din Liga Națiunilor. 


Mihai Lixandru (23 de ani) a sosit în cantonamentul tricolorilor în seara de 1 septembrie, însă a acuzat probleme medicale al finalul meciului dintre FCSB și UTA. Astfel, Lixandru a efectuat un control medical amănunțit, iar în urma investigațiilor, s-a constatat că mijlocașul nu se va putea recupera la timp pentru meciurile naționalei României. 

Prin urmare, staff-ul tehnic a decis înlocuirea lui Mihai Lixandru cu Andrei Artean, mijlocașul de 31 de ani legitimat la CFR Cluj. Astfel, Artean se va alătura lotului național marți dimineață și va fi disponibil pentru selecționerul României în vederea pregătirii meciurilor următoare.


Vă reamintim că meciul România-Kosovo va avea loc în data de 6 septembrie, ora 21.45, pe stadionul Fadil Vokrri (Priștina), iar meciul România-Lituania, va avea loc luni, 9 septembrie, tot de la ora 21.45, pe stadionul Steaua (București). 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Fetele de la „U” Olimpia Cluj, convocate la naționalele României și Moldovei

Alex Chipciu și Iulian Cristea de la FC Universitatea Cluj, convocați la națională pentru meciul cu Kosovo!

Ultimele Stiri
abonare newsletter