Sport

U-BT Cluj-Napoca a câştigat Memorialul Antonio Alexe, după o victorie în finala cu CSM CSU Oradea

U-Banca Transilvania continuă seria victoriilor din meciurile de pregătire, astfel că a învins-o și pe CSM CSU Oradea, în finala Memorialului Antonio Alexe. Partida de sâmbătă seara, 7 septembrie, s-a încheiat la scorul de 93-84.

U-BT Cluj-Napoca a câştigat Memorialul Antonio Alexe, după o victorie în finala cu CSM CSU Oradea | Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook U-BT Cluj-Napoca a câştigat Memorialul Antonio Alexe, după o victorie în finala cu CSM CSU Oradea | Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


U-Banca Transilvania continuă seria victoriilor din meciurile de pregătire, astfel că a învins-o și pe CSM CSU Oradea, în finala Memorialului Antonio Alexe. Partida de sâmbătă seara, 7 septembrie, s-a încheiat la scorul de 93-84.

 


Karel Guzman și Adam Mokoka s-au accidentat vineri seara împotriva celor de la Igokea și nu au putut evolua, la fel ca Patrick Richard și Tudor Șomăcescu. În ciuda absențelor, jucătorii au reușit să aibă intensitate și să îi pună în dificultate pe adversari. În scurt timp de la debutul confruntării, alb-negrii s-au desprins la 7-15 și au terminat primul sfert în avantaj, 15-26. Diferența a crescut până la pauză, când tabela indica 38-52.

CITEŞTE ŞI
U-BT Cluj-Napoca a învins-o pe Igokea Aleksandrovac în primul meci al Memorialului Antonio Alexe

Jucătorii U-BT Cluj-Napoca au strâns procentaje bune la aruncări și au dominat într-o manieră autoritară lupta la recuperare, așa că nu au cedat până la final. Drept dovadă, U-Banca Transilvania a izbutit procentaje de 57% la două puncte, 48% de la mare distanță, respectiv 66% la linia de pedeapsă. În plus, clujenii au totalizat 36 de recuperări și au distribuit 14 pase decisive.


Turneu de verificare în Bosnia și Herțegovina

Pentru U-Banca Transilvania urmează un turneu de verificare în Bosnia și Herțegovina, programat în perioada 14-15 septembrie.

„Este o victorie extrem de importantă pentru moralul echipei, am arătat că avem caracter și că indiferent de probleme, ne vom lupta pentru victorie. Ne-au lipsit patru jucători, dar am reușit să obținem această victorie ca o echipă. Mă bucur de evoluția echipei, însă e doar un meci amical. Trebuie să clădim pe acest lucru și să mergem mai departe!”, a transmis Mihai Silvășan, antrenorul U-Banca Transilvania. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mihai Popa, noul antrenor secund al U-BT Cluj: „Clubul a avut mereu un loc special în inima mea”

Revenire spectaculoasă! Tudor Șomăcescu, primul transfer al verii făcut de U-BT Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter