Sport

Mircea Lucescu vrea ca naționala de fotbal să joace la Cluj după meciul cu Lituania: „Terenul ne-a dezavantajat teribil”

Gazonul de pe stadionul din Ghencea a fost aspru criticat de selecționerul naționalei, Mircea Lucescu, după meciul împotriva Lituaniei, din a doua etapă din Liga Națiunilor.

Mircea Lucescu vrea ca naționala de fotbal să joace la Cluj după meciul cu Lituania| Foto: dynamo.kiev.ua Mircea Lucescu vrea ca naționala de fotbal să joace la Cluj după meciul cu Lituania| Foto: dynamo.kiev.ua

 

 


Naţionala de fotbal a României a învins cu emoţii selecţionata Lituaniei, cu scorul de 3-1 (1-1), luni seara, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, în Grupa C2 a Ligii Naţiunilor.

 


Mircea Lucescu, selecționerul echipei naționale, a criticat asupru gazonul de pe Stadionul Steaua. 

Selecționerul României a anunțat că naționala nu va mai reveni în Ghencea în cazul în care situația terenului nu se va remedia. Printre alternative, Lucescu a menționat și Cluj Arena.


„Terenul ne-a dezavantajat teribil astăzi. A fost execrabil, sper să nu ne mai întoarcem aici pe asemenea terenuri dacă nu le pun la punct. Pentru că există şi Craiova unde se poate juca, există Cluj, există Arena Naţională... nu e obligatoriu să jucăm toate meciurile în Bucureşti. Asta e echipa naţională şi trebuie să joace în toată ţara”, a declarat Mircea Lucescu.

România va juca următoarele meciuri luna viitoare, pe 12 octombrie cu Cipru şi pe 15 octombrie cu Lituania, ambele în deplasare.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Naţionala de fotbal a României, victorie cu emoţii în meciul cu Lituania, din Liga Naţiunilor

Iulian Cristea de la „U” Cluj, OUT din meciul cu Lituania! Iată lotul stabilit de Mircea Lucescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter