Sport

Iulian Cristea de la „U” Cluj, OUT din meciul cu Lituania! Iată lotul stabilit de Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu a stabilit care va fi lotul pentru meciul cu Lituania de luni seară, iar Iulian Cristea nu face parte din acesta.

Iulian Cristea de la „U” Cluj, OUT din meciul cu Lituania | Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Iulian Cristea de la „U” Cluj, OUT din meciul cu Lituania | Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


 

Mircea Lucescu, noul selecționer al naționalei României de fotbal, a decis care va fi lotul pentru meciul cu Lituania de luni seară, iar Iulian Cristea de la „U” Cluj nu va face parte din acesta. 


 

Luni, de la ora 21:45, România va întâlni Lituania în cadrul etapei a doua din Liga Națiunilor. Ba chiar înainte cu câteva ore înaintea meciului, UEFA a publicat lista celor 23 de jucători în care Mircea Lucescu își va pune toată baza. 


Astfel, Lucescu a fost nevoie să facă unele modificări și a exclus doi jucători din lotul convocat, printre aceștia aflându-se și Iulian Cristea de la FC Universitatea Cluj. 

De asemenea, în această rundă, Alex Chipciu, un alt jucător de la „U” Cluj, a fost inclus în locul lui George Pușcaș, după ce fundașul de la Cluj nu a fost în lot la meciul anterior.


În partida cu Kosovo, "Il Luce" i-a aliniat în primul unsprezece pe: Niță - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu - R. Marin, M. Marin, Stanciu (cpt.) - Man, Drăguș, Mihăilă.

Lotul României pentru partida cu Lituania

Portari: Niță, Popescu, Târnovanu


Fundași: Rațiu, Drăgușin, Manea, Ghiță, Chipciu, Bancu, Burcă

Mijlocași: Marius Marin, Stanciu, Artean, Olaru, Mitrță, Sorescu

Atacanți: Alibec, Drăguș, Mihăilă, Coman, Man

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Naționala României joacă VINERI la Priștina! Care este echipa probabilă pentru meciul cu Kosovo?

Andrei Artean de la CFR Cluj, convocat la naționala României pentru meciurile cu Kosovo și Lituania!

Ultimele Stiri
abonare newsletter