Sport

Alex Chipciu de la „U” Cluj, prezent la meciul U-BT - Cedevita Olimpija din EuroCup

Alexandru Chipciu, căpitanul echipei „U” Cluj, va fi prezent la meciul de baschet U-BT Cluj-Cedevita Olimpija Ljubljana.

Alex Chipciu de la „U” Cluj, prezent la meciul U-BT - Cedevita Olimpija din EuroCup | Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Alex Chipciu de la „U” Cluj, prezent la meciul U-BT - Cedevita Olimpija din EuroCup | Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Alexandru Chipciu, căpitanul Universității Cluj, va face angajarea la partida cu Cedevita Olimpija Ljubljana din această seară. Meciul din BTarena va începe la ora 19:00.

 


„U” este revelația sezonului în SuperLigă, fiind pe primul loc, cu un total de 22 de puncte. La aceste rezultate a contribuit din plin și Chipciu, care a sosit pe malul Someșului în anul 2022. Veteran al campionatului, Alex a revenit recent și la echipa națională, primind o convocare din partea lui Mircea Lucescu pentru partidele cu Kosovo și Lituania.

În tricoul alb-negru al Universității, fundașul stânga a marcat 8 goluri în 90 de apariții. De-a lungul carierei, Chipciu a mai evoluat la FC Brașov, FCSB, Anderlecht sau Sparta Praga. Alexandru a cucerit de 6 ori titlul în România, dar este și campion al Belgiei, acolo unde a pus mâna și pe SuperCupă. 


Totodată, fotbalistul Universității a mai câștigat o Cupă a României, precum și două Cupe ale Ligii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj, în fața unui nou sezon de EuroCup. Cedevita Olimpija Ljubljana, primul adversar.

D.J. Seeley revine la U-BT Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter