Sport

Dan Petrescu, afectat după ce fanii CFR-ului i-au cerut demisia: „Când nu sunt aici, sunt bun”

CFR Cluj a pierdut, sâmbătă, meciul contra echipei UTA Arad, scor 3-1. Fanii au cerut demisia „Bursucului”.

Dan Petrescu, afectat după ce fanii CFR-ului i-au cerut demisia| Foto: CFR 1907 Official - YouTube Dan Petrescu, afectat după ce fanii CFR-ului i-au cerut demisia| Foto: CFR 1907 Official - YouTube

 

 


UTA Arad a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 3-1 (1-0), sâmbătă seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii de fotbal.

 


După al treilea gol al oaspeților, fanii CFR-ului au scandat „Demisia, demisia”, la adresa lui Dan Petrescu. La flash-interviu, antrenorul ardelenilor a scos în evidență eroarea portarului Popa, care a condus la a doua reușită a celor de la UTA, și a recunoscut că e afectat de faptul că suporterii îl contestă.

„La prima greșeală pe care am făcut-o la mijlocul terenului am luat un gol ușor. Reacția a fost destul de bună în prima repriză, am avut niște ocazii. La pauză am avut o discuție mai dură, efectul s-a văzut imediat, dar nu poți să iei al doilea gol în maniera în care l-am luat.
Portarul (Mihai Popa-n.red.) nu știu unde s-a grăbit, a dat-o la ei, apoi a luat gol pe colțul scurt. Sunt greșeli mari de tot, pe care nu poți să le faci în campionat. UTA e o echipă puternică, dar au dat 3 șuturi pe poartă și 3 goluri. Asta e istoria. La Sibiu, noi am dat 25, niciun gol.
Cred că ne-a lăsat puțin și norocul. Scorul nu arată ce a fost pe teren astăzi. Bravo lor, au fost pragmatici. Noi avem de muncă. Obiectivul trebuie să rămână calificarea în play-off, având în vedere lotul pe care-l avem. Sunt jucători importanți de atac, dacă lipsesc prea mulți, se vede.
Problema e că nu avem încă o echipă clară și se fac multe greșeli în apărare. Trebuie să mergem la muncă, să câștigăm meciul următor. N-am ce să... Sunt obișnuit aici. Ce e corect în fotbal? Fanii sunt liberi să strige, nu e prima oară când primesc aceste mesaje de la ei. Normal că te afectează, vrei să fii susținut, dar... Când nu sunt aici, sunt bun. În rest, când sunt aici, vai de mine”, a spus Petrescu.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zi cu ghinion pentru echipele Clujului. CFR a pierdut meciul contra UTA Arad.

Programul etapei a 12-a din Superligă. Când joacă „U” și CFR Cluj.

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, după remiza cu Hermannstadt: „Per total sunt mulțumit de băieți!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter