Sport

Antrenorul „U” Cluj, Neluțu Sabău, după remiza de la Clinceni: „Ne-am crezut prea valoroși și prea importanți”.

„U” Cluj a remizat (2-2), la Clinceni, în partida disputată cu cei de la Unirea Slobozia, și a obținut un singur punct în etapa a 12-a din Superliga. „Trebuia să abordăm total diferit jocul”, spune antrenorul Neluțu Sabău.

Antrenorul „U” Cluj, Neluțu Sabău, după egalul cu Unirea Slobozia:  „Ne-am crezut prea valoroși și prea importanți”.|Foto: FC Universitatea Cluj Antrenorul „U” Cluj, Neluțu Sabău, după egalul cu Unirea Slobozia: „Ne-am crezut prea valoroși și prea importanți”.|Foto: FC Universitatea Cluj

 

 


Universitatea Cluj a disputat, sâmbătă, partida cu Unirea Slobozia, în etapa a 12-a din Superliga, meci încheiat (2-2) cu o remiză.

CITEȘTE ȘI: 
Unirea Slobozia-„U” Cluj, 2-2. Remiză în etapa a 12-a din Superligă.

Sabău consideră echitabil egalul de la Clinceni și a arătat că jocul trebuia să arate total diferit. 


„Nu ai ce să le spui când arăți atât de modest”

Neluțu Sabău a declarat că prima repriză a fost dominată de echipa adversă, iar scorul cu care s-a intrat la vestiare (2-0), în favoarea celor de la Unirea Slobozia, a fost unul meritat. 

În urma modificărilor din teren, „studenții” au reușit să preia inițiativa în repriza secundă, însă jocul nu a fost convingător.


„Nu ai ce să le spui când arăți atât de modest, decât să-i încurajezi că putem reveni. Trebuia să abordăm total diferit, am și schimbat sistemul de joc, am și făcut schimbările pe care le-am considerat oportune și era normal să le fac”, a explicat Neluțu Sabău. 

„Ne-au dominat pentru că noi încercăm să jucăm și când trebuie să așezăm fiecare acțiune, noi nu luăm cele mai bune opțiuni. Revenim destul de greu și prea ușor adversarul joacă în spatele fundașilor. Aici trebuie să lucrăm, pentru că noi nu am arătat așa. Poate că ne-am crezut prea valoroși și prea importanți. Atunci s-a creat acea stare de mulțumire și că se pot rezolva lucrurile și când nu suntem total pregătiți”, a adăugat tehnicianul „U” Cluj.


Sabău și-a exprimat încrederea că FC Universitatea Cluj poate reveni la o condiție mai bună pe teren, iar pentru aceasta este nevoie de multă muncă și pregătire fizică. „Studenții” vor fi nevoiți să tragă tare pentru a se menține pe prima poziție și a ajunge în play-off. 

„Ceva s-a schimbat, dar nu mi-am pierdut speranța că ne vom îndeplini obiectivul. Cred că ne vom califica în play-off și am încredere în munca pe care o fac și în foarte mulți jucători din echipă”, a spus Neluțu Sabău. 


„U” Cluj va disputa vineri, pe teren propriu, partida cu Oțelul Galați, într-un meci contând pentru etapa a 13-a din Superliga. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Unirea Slobozia-„U” Cluj, 2-2. Remiză în etapa a 12-a din Superligă.

Programul etapei a 13-a din Superligă: „U” Cluj - Oțelul Galați și Petrolul Ploiești - CFR Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter