Sport

Diplomația Sportivă: O punte între Moldova și România, un liant puternic cu Uniunea Europeană

Diplomația Sportivă: O Punte între Republica Moldova și România, un Liant Puternic cu Uniunea Europeană. Sportul a fost întotdeauna un bun ambasador ce a facilitat deschiderea unor uși acolo unde era aproape imposibil sau a adus oportunități acolo unde nimeni nu s-ar fi gândit.

Integrarea Republicii Moldova în UE, prin sport|Foto: pexels.com Integrarea Republicii Moldova în UE, prin sport|Foto: pexels.com

 

 


Astăzi este timpul să folosim sportul în calitatea lui de ambasador pentru a aduce Republica Moldova mai aproape de Europa, de fapt chiar în Europa, notează evz.ro

O Punte între Moldova și România

În acest sens, ONG-ul Diplomacy360, prin divizia de Sport Diplomacy a demarat un șir de demersuri și evenimente care într-un final se vor materializa în câteva proiecte concrete pe termen mediu și lung, ce vizează angrenarea sportivilor români și cei moldoveni într-o serie de activități comune, atât pe teritoriul României cat și pe cel al Republicii Moldova.


Scopul acestor inițiative este de a sprijini „integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană prin sport”. Programele de dezvoltare sportivă sunt considerate esențiale pentru crearea de legături durabile și promovarea valorilor europene.

Citește articolul în continaure: 
Diplomația Sportivă: O punte între Moldova și România, un liant puternic cu Uniunea Europeană
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cursuri gratuite de inițiere în scrimă la Cluj-Napoca pentru copii! Vezi până când.

Ultimele Stiri
abonare newsletter