Sport

Performanțe de excepție. Sportivii clubului Premier Karate Dojo Cluj-Napoca, 8 medalii la Campionatul European de Karate din Polonia. FOTO

Sportivii de la Premier Karate Dojo Cluj-Napoca au câștigat 8 medalii la Campionatul European de Karate din Polonia.

Sportivii clubului Premier Karate Dojo Cluj-Napoca, 8 medalii la Campionatul European de Karate din Polonia | Foto: Premier Karate Dojo Cluj-Napoca - Facebook Sportivii clubului Premier Karate Dojo Cluj-Napoca, 8 medalii la Campionatul European de Karate din Polonia | Foto: Premier Karate Dojo Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Premier Karate Dojo se mândrește cu reușitele remarcabile ale sportivilor săi la recentul Campionat European de Karate, desfășurat în Polonia. Aceștia au reușit să obțină un număr impresionant de 8 medalii, dovedind încă o dată calitatea pregătirii și dedicarea pe care o au în practicarea acestui sport.

 


Una dintre cele mai spectaculoase performanțe a fost obținută de Mureșan Tudor, care a cucerit medalia de aur la kumite individual, categoria 14-15 ani. Pe lângă această realizare, el s-a clasat pe locul 5 la kumite open și a obținut bronzul cu echipa la kumite. Tudor a demonstrat o forță și o tehnică excepționale, care l-au propulsat în fruntea celor mai buni sportivi europeni la vârsta sa.

Asandei Ciprian a contribuit la succesul echipei, obținând locul 2 la kumite echipe +13 ani, în timp ce Torok Mihok Tamaș a strălucit la kata, categoria 12 ani, unde a câștigat medalia de argint, și la kumite echipe 11-12 ani, unde s-a clasat pe locul 3.


Sportivii clubului Premier Karate Dojo Cluj-Napoca, 8 medalii la Campionatul European de Karate din Polonia | Foto: Premier Karate Dojo Cluj-Napoca - Facebook

Performanțele extraordinare ale sportivelor nu s-au lăsat mai prejos. Câmpeanu Daria a reușit să cucerească locul 2 la kumite individual +10 ani și bronzul la kata shotokan, confirmând astfel talentul și pasiunea pentru acest sport. De asemenea, Popa Selena a reușit să obțină medalia de argint la kata shotokan, categoria 9 ani, arătând un potențial imens pentru viitor.

Alți sportivi ai Premier Karate Dojo au avut evoluții notabile, contribuind la succesul echipei. Deac Șerban (kumite 14-15 ani), Deac Daria (kata shotokan 11 ani), Poenar Vlad (kumite 11 ani) și Gligan Daniel (kumite 10 ani) au demonstrat talent și determinare, fiind aproape de podium.


Aceste rezultate remarcabile reflectă nu doar munca intensă și talentul sportivilor, ci și dedicația și profesionalismul antrenorilor de la Premier Karate Dojo. Clubul continuă să formeze campioni și să inspire generațiile tinere să își urmeze visele cu determinare.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Campionatul Mondial de Karate WUKF: 28 de medalii aduse de sportivii de la C.S. Politehnica Cluj

Tinerii clujeni, performanțe de excepție la Florența, Italia! 24 de medalii, la Campionatul European de Karate. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter