Sport

Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT Cluj, înaintea meciului cu CSM Constanţa: „Vrem o victorie. Vrem să ne îmbunătăţim jocul”.

U-Banca Transilvania va juca împotriva CSM Constanţa, sâmbătă, 19 octombrie.

Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT Cluj | Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT Cluj | Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


U-Banca Transilvania va juca în deplasare împotriva CSM Constanţa, sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 17:00.

 


U-BT Cluj are moralul ridicat, după ce a obţinut prima victorie europeană a sezonului. 

„U-Banca Transilvania a impresionat la Hamburg și a câștigat clar cu scorul de 103-67. Clujenii au controlat disputa, și-au impus ritmul autoritar în sfertul al doilea și nu au cedat nici după pauză, reușind să urce pe locul 6 în clasamentul grupei. Richard și compania caută să continue șirul rezultatelor pozitive din campionat, dar misiunea nu se anunță a fi prea ușoară. Clujenii se duelează cu o altă grupare care reprezintă România în cupele europene, CSM Constanța participând în FIBA Europe Cup. Baschetbaliștii lui Dan Fleșeriu ocupă ultimul loc în grupa B a întrecerii, duelându-se cu nume importante, precum Cholet Basket, Antwerp Giants și Fribourg Olympic”, au transmis reprezentanţii echipei U-BT Cluj. 


CITEŞTE ŞI
Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT Cluj, după victoria cu Veolia Hamburg Towers: „A fost un meci extrem de intens. Ne bucurăm că am câştigat.”

Mihai Silvășan, antrenorul U-BT Cluj, a precizat că echipa îşi doreşte să se concentreze şi să joace bine. 

„Un meci în deplasare, în care plecăm ca favoriți. Totuși, noi nu ne gândim la acest lucru. Ne concentrăm doar pe jocul nostru, așa că vrem o victorie. Obiectivul nostru este să jucăm bine și să ne îmbunătățim jocul”, a transmis Mihai Silvăşan. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj s-a impus fără emoții în fața celor de la FC Argeș. A doua victorie în Liga Națională de baschet masculin.

U-BT Cluj, înfrângere la limită în meciul contra Valencia Basket. Meciul a adus emoții suporterilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter