Sport

Victoria obținută de U-BT Cluj împotriva celor de la Hapoel Israel, dedicată lui Patrick Richard. Baschetbalistul, supus unei intervenții chirugicale în urma accidentării.

U-Banca Transilvania a disputat, miercuri, în Bulgaria, un nou meci în BKT EuroCup, împotriva celor de la Hapoel Ierusalim, partidă încheiată în favoarea echipei clujene.

Victoria obținută de U-BT Cluj împotriva celor de la Hapoel Israel, dedicată căpitanului Patrick Richard|Foto: U-BT Cluj-Napoca-Facebook Victoria obținută de U-BT Cluj împotriva celor de la Hapoel Israel, dedicată căpitanului Patrick Richard|Foto: U-BT Cluj-Napoca-Facebook

 

 


Baschetbaliștii lui Mihai Silvășan sunt pe o pantă ascendentă, după victoriile cu Veolia Towers Hamburg și CSM Constanța. U-Banca Transilvania a învins una dintre echipele de top din grupă, Hapoel Ierusalim, cu scorul final 81-73 în favoarea clujenilor.

CITEȘTE ȘI: 
Zi de meci! U-BT Cluj întâlnește echipa Hapoel Ierusalim. Mihai Silvășan: „Trebuie să ne folosim de armele noastre pentru a câștiga”

În prima parte a meciului, însă, Patrick Richard, căpitanul U-BT Cluj-Napoca a suferit o gravă accidentare la mână. 


„Sunt foarte fericit că am obținut această victorie în deplasare. Este al doilea meci în deplasare pe care îl câștigăm în EuroCup”, a explicat antrenorul U-BT Cluj, Mihai Silvășan. 

„Este o victorie mare și asta contează. În schimb, Patrick Richard a suferit o dublă fractură la mână. Este o veste extrem de proastă, dar trebuie să mergem mai departe și să ne luptăm în continuare, ca o adevărată echipă. Accidentarea lui Pat a fost o motivație în plus pentru echipă, băieții chiar spuneau la pauză că trebuie să câștigăm pentru el. Vom vedea ce este de făcut, dar nu este o veste deloc bună. Mergem mai departe, trebuie să arătăm caracter și dorință”, a adăugat antrenorul echipei clujene. 


Patrick Richard, fractură complexă la antebraț

Patrick Richard a ieșit de pe teren în primul sfert al meciului cu Hapoel Ierusalim, după ce s-a accidentat grav. Acesta a ajuns imediat la un spital din Sofia, unde a fost supus investigațiilor medicale.

„Conform primelor evaluări, a reieșit faptul că baschetbalistul nostru a suferit o fractură complexă la antebraț. Acest lucru înseamnă că Richard va fi supus unei intervenții chirurgicale”, potrivit informațiilor oficiale publicate de U-BT Cluj-Napoca. 


Investigațiile medicale vor continua în cazul lui Pat Richard.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zi de meci! U-BT Cluj întâlnește echipa Hapoel Ierusalim. Mihai Silvășan: „Trebuie să ne folosim de armele noastre pentru a câștiga”

abonare newsletter