Sport

Antrenorul „U” Cluj, Neluțu Sabău, mesaj pentru echipă înaintea partidei cu FC Botoșani: „Un joc în care trebuie să fim în formă, pentru a avea continuitate”

„U” Cluj va disputa, luni, partida cu FC Botoșani, în etapa a 14-a din Superliga. „O echipă ce nu va fi ușor de învins, dar trebuie să avem continuitate”, spune antrenorul Neluțu Sabău.

Neluțu Sabău, despre partida cu FC Botoșani: „Un joc în care trebuie să fim în formă, pentru a avea continuitate”|Foto: monitorulcj.ro Neluțu Sabău, despre partida cu FC Botoșani: „Un joc în care trebuie să fim în formă, pentru a avea continuitate”|Foto: monitorulcj.ro

 

 


„U” Cluj conduce clasamentul Superligii în calitate de lider al campionatului intern, cu 26 de puncte, și se pregătește pentru partida cu FC Botoșani, meci contând pentru etapa a 14-a din Superliga

„Studenții” au reușit să-și revină după câteva etape dificile, încheiate la egalitate sau în defavoarea lor, astfel că ultimul meci disputat în etapa a 13-a din Superliga împotriva celor de la Oțelul Galați (2-0) le-a creat un avantaj substanțial. Echipa lui Neluțu Sabău a luat toate cele trei puncte și rămâne liderul campionatului intern. 


Sabău: „Ne așteaptă un joc în care trebuie să fim în formă”

Antrenorul „U” Cluj și-a motivat jucătorii și a declarat înaintea partidei ce se va disputa în deplasare că „studenții” trebuie să învețe din partidele mai puțin reușite. De altfel, Sabău a apreciat jocul echipei adverse.

„Mă aștept să fi învățat din cele două experiențe mai puțin bune: din partida cu Poli Iași și din cea de la Clinceni, cu Slobozia. 


Vom avea un joc pe care trebuie să-l abordăm puțin diferit, mai achilibrat. Sperăm că și terenul ne va permite să putem juca. 

O echipă ce nu va fi ușor de învins, cu un antrenor cu experiență, pe care îl apreciez. E un antrenor serios, știe să pregătească tactic echipele.


Cam în toate meciurile au arătat bine, vor fi agresivi, disciplinați. Ar fi frumos să fim campioana turului, ar fi ceva deosebit pentru club, pentru fani. Vreau să mulțumesc mamelor, taților, care au adus copii la stadion, e superb. Avem fani atât de tineri, e un sentiment tare plăcut”, a declarat antrenorul „U” Cluj. 

CITEȘTE ȘI: 
Programul etapei a 16-a din Superligă. Partida restantă Oțelul-CFR Cluj, programată la final de etapă.

„U” Cluj are nevoie de continuitate. Potrivit antrenorului Neluțu Sabău, echipa trebuie să dea dovadă de „concentrare și modestie” pentru a rămâne în topul clasamentului.


„Ne așteaptă un joc în care trebuie să fim în formă.

Avem nevoie de concentrare și modestie, să nu intervină acea automulțumire. Ca să fii foarte bun trebuie să fii implicat mental și fizic, să te respecți ca jucător și să-i respecți pe cei din jur, pe cei care te plătesc, pe cei care vin la stadion. Aceste aspecte trebuie să ne responsabilizeze și am făcut-o până în momentul de față. 

Totul ține de continuitate, să nu intervină acea automulțumire. La fiecare meci noi trebuie să câștigăm ceva: ca stare, ca emoție, să ne îmbunătățim jocul”, a adăugat Neluțu Sabău.  

„U” Cluj o va înfrunta luni, 28 octombrie, de la ora 18.00, pe FC Botoșani.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Universitatea Cluj, victorie în meciul contra Oțelului Galați. Gălățenii au suferit prima înfrângere.

Ultimele Stiri
abonare newsletter