Sport

„Feroviarii“ merg la ora de sport

<p><img class="caption" src="documente/stories/02_februarie/22_ziua/cfr.jpg" border="0" alt="CFR" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Astă seară la emisiunea „Ora de Sport“, realizatorul  Dan Olteanu va avea invitat staff-ul campioanei României la fotbal, CFR Cluj, alături de care va încerca să afle ultimele noutăţi ale echipei care a dominat competiţiile interne ale fotbalului românesc în ultimele sezoane. Transferurile realizate sau aflate pe ultima sută de metri, obiectivele pentru acestă ediţie de campionat, strategia pe termen mediu a clubului ce evoluează pe arena „Dr. Constantin Rădulescu“ vor fi mingile aruncate pe „gazonul“ show-ului TV din acestă seară.</p>

Vor participa la dezbatere, Iuliu Mureşan – preşedintele clubului, Alin Minteuan, cel mai tânăr antrenor al Ligii 1, precum şi jucătorii Vasile Maftei şi Ionuţ Rada . Întrebările celor interesaţi pot fi adresate înainte de startul emisiunii pe pagina de facebook sau de twitter a „Orei de Sport“ (www.facebook.com/paginadesport sau www.twitter.com@paginadesport).

„Ora de Sport“ este un produs TV al Respect Media (Dan Olteanu / Cătălin Condurache - producător), realizat în coproducţie cu TVR Cluj şi cu sprijinul deosebit al NCN Cluj şi este difuzat în direct în fiecare luni seara de la ora 21.00 pe cele două canale simultan, fiind recepţionat în toată Transilvania. Deasemenea este transmis live si pe internet la www.ncn.ro. Alte detalii pe blogul emisiunii: www.paginadesport.info.

abonare newsletter