Sport

„U“ Jolidon va fi cap de serie în LC

<p><img src="documente/stories/2012/06_iunie/25/08 25 u jol cs.jpg" border="0" style="float: right; border: 0px none; margin: 2px 5px;" />Vicecampioana României la handbal feminin, „U“ Jolidon Cluj, face parte din prima urnă valorică pentru preliminarile Ligii Campionilor.</p>

În aceeași urnă cu formația clujeană se mai află nume sonore ale handbalului european, precum: Byasen, FTC Rail Cargo și Viborg. O șansă în plus pentru „studente“ să treaceă de preliniarii, întrucât vor evita confruntări directe Viborg şi Byasen, care le-au eliminat în anii precedenți. EHF a publicat cele patru urne valorice pentru preliminariile Ligii Campionilor. Din prima urnă fac parte echipele:  Byasen, FTC Rail Cargo, „U“ Jolidon, Viborg. Urna a doua este formată din Balonmano Bera Bera, Rostov-Don, Buxtehuder, urna trei din: Vistal Laczpol Gdyina, Dalfsen, Zajecar, iar.urna patru din: WHC Metalurg, Muratpasa BSK Antalya, IUVENTA Michalovce și LC Bruhl. Astfel, se vor forma trei grupe a câte patru echipe din care doar câștigătoarea merge mai departe iar formațiile nextrase din urnele 3 și 4 vor juca o dublă manșă. Tragerea la sorți va avea loc în data de 3 iulie.
„U“ Jolidon Cluj a terminat pentru a treia oară consecutiv pe locul 2 în Liga Națională de handbal, fiind depășită în competiția internă doar de Oltchim Râmnicu Vâlcea, una dintre cele mai bune echipe din lume. În sezonul 2011-12, clujencele au reușit o victorie de prestigiu în fața campioanelor de la Oltchim, care nu mai pierduseră în campionat de mai bine de trei ani.

Ultimele Stiri
abonare newsletter