Sport

Trei medalii pentru atleţii clujeni

<p><img class="caption" src="documente/stories/02_februarie/23_ziua/atletism.jpg" border="0" alt="Atletism" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Nouă atleţi ai Clubului Sportiv Universitatea Cluj au participat în această lună la Campionatul Naţional Tineret şi Seniori desfăşurat la Bucureşti.</p> <p>Daca la seniori doar Levente Kecskes a obţinut locul întâi la săritura cu prăjina, cu 4.75 m, la tineret s-au clasat pe podium trei atleţi. Alexandru Tufa a obţinut locul doi la proba de săritură în înălţime, cu 2.17 m, Gabriel Sălăjan a terminat tot pe locul secund proba de 60 m cu 7.02, iar Augustin Marian s-a clasat pe poziţia a treia la săritura cu prăjina cu 4.10 m.</p>

Dan Glogovetean s-a clasat al patrulea la aruncarea greutăţii, la fel ca şi Andreea Călugăru la probe de alergare 60 m. Judit Nagy a terminat patru probe pe locul 5: 60 m garduri, săritura în lungime, alergare 60 m şi săritura în înălţime. Răzvan Pop a terminat şi el pe locul 5 probele de 3.000 m şi 1.500 m.

Antrenorul Vasile Sărucan a declarat la finalul competiţiilor că este mulţumit de rezultate, dar că unii dintre elevii săi puteau obţine performanţe mai bune. „Sunt mulţumit într-un fel de rezultate, dar ştiu că Alexandru Tufa putea să se claseze mai bine, iar Levente Kecskes să obţină un rezultat mai bun“, a declarat Vasile Sărucan, antrenorul secţiei de atletism din cadrul CS „U“ Cluj.


La competiţie au participat 223 de atleţi, 92 la feminin şi 131 la masculin, fiind reprezentate 77 de cluburi sportive din ţară.

abonare newsletter