Sport

Paulo Sergio a fost prezentat la CFR

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/10_octombrie/30/antrenor cfr.jpg" border="0" align="left" />Tehnicianul portughez Paulo Sergio a fost prezentat oficial marți ca noul antrenor al campioanei CFR Cluj. </strong>



Lusitanul a semnat un contract valabil până la sfârșitul sezonului, cu posibilitate de prelungire pe încă un an.

După ce Ioan Andone a demisionat miercuri de la cârma „feroviarilor“, oficialii clubului din Gruia i-au căutat înlocuitor. Sâmbătă seara favorit să vină la CFR era Sergio Conceicao, dar clujenii s-au lovit de opoziția clubului Olhanense, la care activează în prezent fostul internațional portughez, astfel că s-au reorientat spre Paulo Sergio, un alt tehnician de perspectivă.
Iuliu Mureșan, președintele CFR-ului, a declarat că Sergio cunoaște echipa „feroviară“, întrucât a urmărit câteva meciuri„Noul antrenor e Paulo Sergio. El a mai fost în Cluj, în urmă cu un an, a văzut trei meciuri ale CFR-ului și cunoaște mai mulți jucători din lot. Pe el l-am dorit în primul rând, a antrenat în Scoția și Portugalia, are calități excepționale și cunoaște jocul echipei. Obiectivele sunt aceleași, calificarea mai departe în Europa, Cupa României și chiar campionatul“, a declarat Iuliu Mureșan, președintele clubului CFR Cluj.
Noul antrenor al „feroviarilor“ a declarat că vrea să construiască o echipă puternică în toate compartimentele. „Trebuie să o luăm pas cu pas, pentru că înainte de succes este munca. Echipa a avut rezultate excelente în Liga Campionilor, vrem să continuăm asta, să ne calificăm mai departe, iar pe plan intern să câștigăm Cupa României. Vreau să am cu toată lumea relații bazate pe corectitudine. Vreau să avem o echipă puternică în toate compartimentele, nu să ne bazăm doar pe atac sau doar pe apărare. L-am mai antrenat pe Camora, dar cunosc mai mulți jucători care au evoluat în Portugalia“, a spus noul antrenor al campioanei României.
Paulo Sergio va fi ajutat de un staff tehnic format din Sergio Cruz (antrenor secund), Francisc Dican (antrenor secund), Daniel Tudor (antrenor cu portarii), Paolo Potocnik (preparator fizic) şi Cristian Dragotă (preparator fizic).

Sergio nu stă pe bancă cu Botoșani

În această seară CFR Cluj va întâlni formația FC Botoșani în optimile de finală ale Cupei României. Pe banca „feroviarilor“ va sta însă Francisc Dican, cel care a fost antrenor interimar și la meciul din campionat cu CS Turnu Severin. Paulo Sergio, noul tehnician, a declarat că preferă să preia frâiele echipei abia de joi, pentru că nu poate pregăti un meci în doar 24 de ore. „Nu voi sta pe bancă la meciul cu Botoșani. Feri (n.r. Francisc Dican) a pregătit echipa în aceste zile și îl las pe el, pentru că nu pot să pregătesc un meci într-o singură zi“, a spus lusitanul de pe banca CFR-ului.
Meciul dintre CFR Cluj și FC Botoșani se va disputa în această seară pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“ de la ora 18.45 și va fi transmis în direct de DigiSport.

Ultimele Stiri
abonare newsletter