Sport

Amânare la Cupa României

<p>Startul fazei pe judeţ a Cupei României la fotbal, ediţia 2011-2012, a fost amânat din cauza condiţiilor meteorogice din ultimele zile.</p> <p>Şaisprezecimile competiţiei knock-out trebuiau să se dispute duminică, dar din cauza stării proaste a terenurilor au fost amânete pentru cel puţin o săptămână. Totuşi, două din cele 16 meciuri programate s-au disputat pe teren sintetic. Vulturii Vultureni au trecut fără probleme de AS Prim Diesel Cluj, cu 7-1, la fel ca şi Leii Triteni, care au învins cu 6-0 Crişul Izvorul Crişului.</p>

Comisia de competiţii din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj se va întruni în zilele următoare şi va stabili datele exacte la care se vor relua meciurile din Ligile a 4-a şi a 5-a. Pentru Liga a 4-a, perioada de transferuri s-a prelungit până la data de 15 martie. La Liga a 5-a se pot efectua transferuri până cu 48 de ore înainte de startul returului (data la care urmează să se reia campionatul urmează a fi stabilită în funcţie de starea terenurilor).

După cum anunţam şi săptămâna trecută, Monitorul de Cluj şi monitorulcj.ro vor acorda o atenţie deosebită meciurilor de fotbal disputate de echipele din Liga a 4-a şi a 5-a ale judeţului Cluj.

abonare newsletter