Sport

Niculescu: „Vreau să mai joc un an“

<p><img class="caption" src="documente/stories/03_martie/04_ziua/claudiu-niculescu.jpg" border="0" alt="claudiu niculescu" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Atacantul Claudiu Niculescu a dezvăluit că vrea să îşi încheie cariera la Universitatea.</p>

„Clau-gol“ a spus că nu ştie exact când se va retrage, dar că ar mai vrea să joace cel puţin un sezon în tricoul „alb-negru“. „Mi-am exprimat de mai mult timp dorinţa de a mai continua încă un an aici, bineînţeles dacă şi clubul îşi va dori acest lucru. Mă simt foarte bine. Am avut rezultate nu foarte bune sau cele dorite de suporteri sau conducere, dar aş vrea să continui şi am avut o discuţie în acest sens cu domnul Walter. Cu siguranţă îmi voi încheia cariera aici. Că va fi la vară, la iarnă, peste un an şi jumătate, nu ştiu“, a spus vârful „şepcilor roşii“.

Badea vrea măcar o remiză cu Vasluiul

Universitatea Cluj va juca luni în deplasare cu FC Vaslui, iar antrenorul Ionuţ Badea îşi doreşte cel puţin un rezultat de egalitate. Tehnicianul „studenţilor“ s-a declarat ieri nemulţumit de remiza de pe teren propriu cu FC Braşov. „M-a nemulţumit în general ultimul meci. Ar fi trebuit să câştigăm, pentru că este mai simplu să menţii un avantaj decât să îl obţii. E important să conştientizăm valoarea echipei noastre. Ne aşteaptă o partidă importantă cu o echipă bună a campionatului, o candidată la titlu. Vasluiul e o echipă cu jucători bine structuraţi la toate nivelurile, tactic, tehnic şi psihologic“, a spus Ionuţ Badea.


Mutarea la Mediaş, oficială

Oficialii Universităţii Cluj au anunţat ieri că au ajuns la un acord cu oficialii formaţiei Gaz Metan Mediaş pentru ca „şepcile roşii“ să evolueze pe terenul sibienilor începând de la meciul cu Dinamo Bucuresti, din etapa a 23-a a Ligii 1. Contractul este valabil până la finalul sezonului în curs. Partida cu Unirea Urziceni, din etapa 21, va fi ultima pe care Universitatea o va disputa în postura de club organizator pe stadionul Cetate din Alba Iulia. Stadionul din Mediaş este dotat cu instalaţie de nocturnă, iar gazonul este unul dintre cele mai bune din ţară, întrucât a fost schimbat în toamna trecută.

Ultimele Stiri
abonare newsletter