Sport

„Studenţii“ vor măcar un punct

<p><span> </span> Universitatea va juca astăzi în deplasare cu FC Vaslui, în ultimul meci al etapei a 20-a a Ligii 1.</p>

Elevii lui Ionuţ Badea sunt optimişti înaintea partidei cu echipa lui Adrian Porumboiu şi speră să se întoarcă măcar cu un punct din deplasarea din Moldova.

„Va fi un meci foarte greu, Vasluiul este o echipă care se bate la titlu, are jucători valoroşi şi vor avea şi avantajul terenului propriu. Suntem conştienţi că ne asteaptă un meci dificil şi este important să nu pierdem. Ne avantajează absenţa lui Wesley, este un jucător important pentru ei, este golgheterul echipei. Sper să facem un joc bun, să ne întoarcem al Cluj cu punct sau cu puncte. Am înţeles că terenul lor se prezintă în condiţii de bune. Suntem concentraţi cu toţii doar la acest joc, la ceea ce urmează“, a declarat Alex Păcurar.


Nasser Menassel a declarat că „alb-negrii“ sunt puţin dezamăgiţi de egalul cu FC Braşov, dar speră la o victorie la Vaslui. „Suntem puţin dezamăgiţi de egalul cu Braşov, dar trebuie să ţinem cont că şi ei au avut câteva ocazii la final. Nu mă gândesc să nu ne îndeplinim obiectivul, nu concep aşa ceva. Va fi greu cu Vasluiul, dar ne gândim să câştigăm trei puncte. Wesley e un jucător important pentru ei, dar cel care îl va înlocui va face mai mult pentru a impresiona. Nu trebuie să stăm liniştiti pentru că nu joacă Wesley“, a spus Menassel.

Meciul FC Vaslui – Universitatea Cluj se va juca astăzi, de la ora 20.30, şi va fi transmis în direct de DigiSport. Partida va fi arbitrată de brigada formată din Augustus Constantin - Adrian Vidan, Cătălin Savu - Emil Voicu, iar observatori vor fi Constantin Gheorghe şi Cornel Cacoveanu.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter