Sport

Cristea vrea răbdare de la fani

<p class="MsoNormal"><img class="caption" src="images/stories/adrian-cristea.jpg" border="0" title="Foto Radu Pădurean" style="float: left; margin-top: 2px; margin-bottom: 2px; margin-left: 5px; margin-right: 5px;" />Adrian Cristea, noua vedetă a Universităţii Cluj, vrea să facă performanţă la clubul alb-negru, dar cere răbdare din partea suporterilor.</p> <p>„Prinţul“ a făcut senzaţia la prezentarea sa în tricoul Universităţii, fiind singurul îmbrăcat la costum dintre cei 6 fotbalişti nou-veniţi. Fostul dinamovist a declarat că doreşte să realizeze lucruri frumoase la echipa „şepcilor roşii“ şi a cerut răbdare din partea suporterilor, atît pentru el cît şi pentur colegii săi.</p>

„Vreau să progresez pas cu pas şi să realizez lucruri frumoase la Universitatea. Îi mulţumesc domnului Walter pentru şansa oferită, aceea de a lucra aici. Jucătorii care au venit la acest club au văzut că este unul serios. Rog suporterii să aibă răbdare cu mine şi cu colegii pentru că e greu să ai rezultate imediate. Le promit că voi fi alt fotbalist, unul mai bun decît cel de pînă acum“, a declarat Cristea la prezentarea sa.

Cristea a mai spus că a fost o surpriză foarte plăcută pentru el faptul că la sosirea pe aeroportul din Cluj a fost aşteptat de cîteva zeci de suporteri. Ghidul său prin Cluj va fi Claudiu Niculescu, pe care îl cunoaşte de cînd cei doi erau colegi la Dinamo. „Îl voi ajuta pe Cristea să se acomodeze şi să se integreze mai uşor. Eu l-am aşteptat la aeroport pentru că nu cunoaşte oraşul. Au venit jucători de calitate în această iarnă, sper să ne ajute în retur“, a declarat „Clau-gol“.


„Prinţul“a declarat că abia aşteaptă să evolueze împotriva celor de la CFR Cluj, marea rivală a Universităţii. „Rivalitatea dintre Universitatea şi CFR este foarte frumoasă, precum cea dintre Dinamo şi Steaua. Abia aştept să evoluez în derbiul Clujului“, a spus Adrian Cristea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter