Sport

FOTO: Victorie eroică pentru U!

<p><span style="line-height: 1.3em;"><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/30/u cluj - chiajna 6.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj a învins pe teren propriu, cu 1-0, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a 24-a a Ligii 1. Clujenii au jucat c, în care oaspeţii au ratat un penalti pe final.</strong> </span></p>

Unicul gol al partidei de vineri seara a fost înscris de Buleică, în minutul 75, cu o lovitură cu capul după o centrare de pe partea stângă.

În minutul 87, de la Universitatea Cluj a fost eliminat portarul Boşneag, iar oaspeţilor li s-a acordat un penalti. Deoarece gazdele aveau deja toate schimbările făcute, în poartă a intrat Muzac. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Ispir, însă acesta a trimis mingea în bară.


În urma acestui succes, Universitatea a acumulat 25 de puncte in clasamentul Ligii 1, egaland chiar pe Concordia Chiajna. "Studentii" au urcat pe locul 12.

 


Componenţa echipelor

Universitatea Cluj:

Boşneag- Ciupe, Raţiu, Ninu, Turcu - Bucşă, Ad. Popa - Buleică, Hidişan (Muzac '55), Nicola (Szekely '63) - V. Dinu (Dedu '35). Antrenor: Ionel Ganea.

Concordia Chiajna:

Niţă - Savin, Leca, Fl. Ilie, Bambara (Purece '90+1) - Ispir, Coşereanu, Serediuc (Pană '46), Zuluf, Popovici - Wellington. Antrenor: Ilie Stan.


Cartonaşe galbene:

Turcu '41, Ad. Popa '42 / Zuluf '27, Popovici '51. Cartonaş roşu: Boşneag '87.

Arbitri: Robert Dumitru (central) - Cristian Nica, Imre Bucsi (asistenţi) - Flavius Roşu (rezervă).


Observatori: Aurel Beldeanu, Nicolae Grigorescu.

Vezi aici galerie foto de la meci.



abonare newsletter