Sport

Handbalistele joacă la Brăila

<p class="MsoNormal">„U“ Jolidon va juca în deplasare la HC Dunărea Brăila, într-un meci din cadrul etapei a 11-a a Ligii Naţionale.</p> <p class="MsoNormal">Clujencele de la „U” Jolidon au moralul bun, întrucît au învins în primul meci din 2011 formaţia HCM Buzău şi ocupă poziţia secundă în clasament, în urma Oltchimului, liderul de necontestat al campionatului.</p> <p>Elevele lui Gheorghe Covaciu au acumulat 7 puncte în 10 etape şi au un avans de două puncte faţă de CSM Bucureşti, ocupanta locului trei.</p>

Oficialii vicecampioanelor ştiu că meciul cu Brăila nu va fi unul uşor, echipa de la Dunăre fiind una dintre protagonistele întrecerii interne. „Ne aşteptăm să fie un meci dificil. Este o deplasare grea, atît din punct de vedere al distanţei pe care trebuie să o parcurgem, cît şi a echipei gazdă, una dintre formaţiile care ţin capul de afiş în competiţia internă. Sperăm să ne întoarcem cu victorie“, a declarat Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al clujencelor de la „U“ Jolidon.

HC Dunărea Brăila se află pe locul cinci în Liga Naţională şi o are în lot pe jucătoarea Ada Moldovan, care a făcut parte din lotul deplasat de naţionala României la Campionatul European din Danemarca şi Norvegia, unde tricolorele au obţinut medalia de bronz.


Pentru partida cu Brăila, tehnicianul clujencelor Gheorghe Covaciu are tot lotul la dispoziţie, neexistînd accidentări. Jocul este programat duminică, la ora 16, la Sala Sporturilor „Danubius“ din Brăila.

Ultimele Stiri
abonare newsletter