Sport

Mircea Rednic s-a despărţit de CFR Cluj: "În România nu mai antrenez"

Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, sâmbătă seară, după victoria din meciul cu Viitorul Constanţa, scor 2-1, că se desparte pe cale amiabilă de gruparea CFR Cluj, calificând colaborarea sa cu gruparea clujeană drept "un mariaj care nu a reuşit".

"Nu mi s-a cerut demisia şi nici nu mi-o dau, dar ne despărţim pe cale amiabilă. Nu am ce să reproşez nici jucătorilor, nici conducerii. Am fost şi rămân profesionist până la capăt. Eu am antrenat, nimeni nu mi-a făcut echipa. Nu grupul portughezilor m-a dat la o parte. Eu niciodată nu mi-am dat pantalonii jos, nici în faţa acţionarilor, nici în faţa jucătorilor. Mi-aş fi dorit să stau pe bancă şi cu Steaua, dar asta e. A fost un mariaj care nu a reuşit. Îi doresc noului antrenor succes. Jucătorii au fost aduşi de conducere, nu de mine. Trebuie răbdare cu ei. În România nu mai antrenez. Mai stau un pic, apoi văd ce fac", a declarat Rednic la Dolce Sport.

Mircea Rednic se afla la conducerea tehnică a echipei CFR Cluj din luna iunie.


Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Viitorul Constanţa, într-un meci din etapa a patra a Ligii I, în care clujenii au ratat un penalti. Golurile învingătorilor au fost marcate de Batin '36, '75. Pentru Viitorul a înscris Gavra '51.

Potrivit prosport.ro, clujenii au găsit deja înlocuitor, Petre Grigoraş (48 de ani). Pe lista formaţiei din Gruia a fost şi Eugen Trică, dar în cele din urmă Grigoraş a fost alesul lui Paszkany şi Mureşan. Lui Rednic i s-au reproşat rezultatele slabe şi mai ales atmosfera incinsă din vestiar.


Grigoraş a semnat deja un angajament pe un an şi urmează să ajungă mâine la Cluj Napoca. „Nu pot să comentez acest subiect, deocamdată CFR are antrenor. Vorbim mâine mai multe”, s-a limitat să spună Grigoraş pentru www.prosport.ro. Tehnicianul va avea ca obiectiv câştigarea titlului.

Şapte formaţii a antrenat Grigoraş până acum, printre care Farul, Oneşti, Petrolul Moineşti, Oţelul, Iaşi şi Pandurii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter