Sport

Acțiune caritabilă pentru marele Cristi Coroian

Fotbalistul Cristi Coroian trece printr-o perioadă extrem de grea. În 2015 a suferit un accident cerebral, iar de atunci urmează diverse tratamente pentru recuperare.

Prețul tratamentelor este foarte ridicat, tocmai din acest motiv clujeanul Ionuț Rus a decis să-i sară în ajutor. Rus a organizat o adevărată licitație în care a scos trei tricouri de la meciul România-Danemarca, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

”Toți banii strânși vor merge la prietenul nostru, Cristi Coroian, fost jucător la Universitatea Cluj, CFR și Gloria Bistrița. Acesta are nevoie de ajutorul nostru după accidentul cerebral suferit în 2015. Chiar dacă nu puteți licita, sau nu vă interesează tricourile, orice sumă poate fi donată” a explicat Rus.


Multe persoane din domeniul fotbalului nu au rămas indiferente, portarul CFR-ului Mihai Mincă, a donat recent un tricou pentru licitație. De asemenea, chiar și jurnalistul Răzvan Rotaru a lansat un apel persoanelor care doresc să îl ajute pe ”Coro”.

Cristi Coroian s-a născut în Gherla și a jucat la CFR Cluj dar și la U Cluj, iar în anul 2015 în timp ce o antrena pe Metalurgistul Cugir a suferit un atac cerebral.


Raluca Sas

Etichete: cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter