Sport

Constantin a lăsat „U” Transilvania pentru HCM Constanţa

<p />Tehnicianul Ştefan Constantin a părăsit echipa „U“ Transilvania, alegând să antreneze pe HCM Constanţa, campioana en-titre a României.

Constantin a semnat un contract valabil până în iunie 2013 şi a fost prezentat ieri într-o conferinţă de presă. Oficialii clubului clujean au anunţat că Liviu Jurcă, secundul lui Constantin, va fi numit antrenor principal, cel mai probabil astăzi. „Este o zi importantă pentru mine. O mare provocare, orice antrneor îşi doreşte să antreneze HCM Cosntanţa. Sunt onorat şi fericit deoarece conducerea s-a gândit la mine. Vreau să am o perioadă cât mai lungă la echipă. Vreau să arăt tuturor că pot antrena HCM, că echipa poate juca cu zâmbetul pe buze, să avem o mentalitate puternică“, a spus Constantin, potrivit  Mediafax.

HCM Constanţa a câştigat toate cele opt meciuri jucate în acest sezon în Liga Naţională, dar conducerea clubului a fost nemulţumită de evoluţia din Liga Campionilor, astfel că a decis înlocuirea staff-ului tehnic. Constantin are ca obiectiv câştigarea titlului, a Cupei României şi obţinerea de puncte în competiţia europeană.


Mihai Tritean, managerul clubului „U“ Transilvania, a declarat că team-ul clujean nu putea să-i ofere tehnicianului condiţii de muncă la fel de bune ca la Constanţa. „A plecat la Constanţa, iar Liviu Jurcă rămâne antrenor principal la echipa noastră. Clujul nu-i putea oferi condiţii de performanţă lui Ştefan Constantin, iar după părerea mea este cel mai bun antrenor din România. Probabil va fi antrenor şi la echipa naţională, nu putea refuza o echipă ce evoluează în Liga Campionilor“, a declarat Tritean.

Ultimele Stiri
abonare newsletter