Sport

Conducerea „studenţilor“ e solidară cu fanii

<p />Oficialii Universităţii Cluj au emis un comunicat în care au precizat că nu vor accepta invitaţii din partea CFR-ului, ci îşi vor achiziţiona bilete şi vor sta alături de fani.

„Conducerea FC Universitatea Cluj anunţă că nu va accepta nicio invitaţie din partea clubului CFR Cluj pentru meciul de sâmbătă seară, din cadrul etapei a XIV-a a Ligii I. În semn de solidaritate cu suporterii, conducerea şi angajaţii clubului «U» Cluj îşi vor achiziţiona bilete în tribuna a II-a sau în sectorul destinat fanilor (dacă este posibil), de unde toţi îi vom susţine pe fotbaliştii pregătiţi de antrenorul Ionuţ Badea“, se menţionează în comunicat.

Replica vine în contextul în care Clubul CFR Cluj a mărit considerabil preţurile biletelor pentru meciul cu rivala Universitatea. Astfel, dacă la un meci normal pe stadionul din Gruia biletele costă între 10 şi 50 de lei, la derby-ul de sâmbătă cel mai ieftin tichet va costa 150 de lei. Oficialii CFR-ului vor să limiteze astfel accesul fanilor „şepcilor roşii“, mult mai numeroşi şi mai zgomotoşi decât cei ai echipei din Gruia. Aceasta nu este prima măsură ciudată luată de conducerea „feroviară“, la meciul din aprilie dintre cele două echipe galeria „alb-vişiniilor“ fiind pusă la staţia de amplificare a stadionului.


Atât suporterii Universităţii, cât şi cei ai CFR-ului şi-au manifestat pe diferite site-uri de socializare indignarea faţă de preţurile stabilite de conducerea „feroviară“. Arpad Paskany, finanţatorul CFR-ului, a declarat însă că lui i se par normale tarifele practicate, pe care le compară cu cele de la un concert al unei vedete internaţionale. „Nu ştiu de ce atâtea reacţii. Nu sunt preţuri mai mari decât la un concert al unui cântăreţ respectabil din afara graniţelor ţării. Cât e un bilet la Bon Jovi sau Iron Maiden?“, a spus Paskany.

Ultimele Stiri
abonare newsletter