Sport

Fanii „U” Cluj îşi cer înapoi banii pe bilete

<p />Liderii Asociaţiei suporterilor „Şepcile roşii” au declarat, sâmbătă, că au depus o plângere la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului Cluj deoarece la meciul cu CFR Cluj au fost vândute bilete cu 1 leu, în condiţiile în care, oficial, preţul tichetelor variază între 150 şi 250 de lei.

Fanii au făcut şi o cerere clubului CFR Cluj de a primi 1.035 de bilete - respectiv 5% din numărul locurilor, conform prevederilor Ligii Profesioniste de Fotbal - la acelaşi preţ, de 1 leu. Fanii au cumpărat bilete în sectorul rezervat lor al peluzei la un preţ de 150 de ori mai mare.

„Avem la bază legea 48/2002 art. 1 alineatul 2: în condiţii de egalitate preţurile de vânzare nu trebuie diferite. Ne referim aici la recuperarea prejudiciilor materiale pentru toţi clujenii, nu doar pentru fanii noştri. Am depus o cerere la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului, prin care am cerut recuperarea tuturor cheltuielilor pe care le-au făcut suporterii Universităţii pentru achitarea acestor bilete”, a spus Bogdan Blaga, vicepreşedintele organizaţiei suporterilor.

La rândul său, preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că decizia de scumpire a biletelor pentru meciul cu Universitatea Cluj s-a vrut a fi „un semnal de alarmă la adresa Consiliului Judeţean”, care nu lasă CFR să joace pe Cluj Arena.

Ultimele Stiri
abonare newsletter