Sport

Declarații în așteptarea întâlnirii „U” - FC Vaslui. Grigore: „Meci de șase puncte“

<p>Jucătorii Universității Cluj sunt conștienți de importanța partidei de sâmbătă cu FC Vaslui și speră să câștige cele trei puncte puse în joc.</p>

 

„Șepcile roșii“ vor juca sâmbătă, pe Cluj Arena, un meci foarte important, împotriva celor de la FC Vaslui, o echipă care a terminat sezonul trecut pe locul trei, iar în această toamnă a lăsat o impresie foarte bună în meciurile din Europa League. Atacantul Sebastian Cojocnean crede că „studenții“ au pierdut puncte importante în ultimele meciuri, dar pot să câștige următoarele două partide, cu FC Vaslui și CS Mioveni.

„Am pierdut puncte importante în ultimele meciuri, însă, cu siguranță vom aduce o bucurie fanilor după meciul de sâmbătă. Nu există tensiune la echipă și putem lua șase puncte în următoarele două meciuri. Jucătorul cel mai periculos de la vasluieni este Sânmărtean, dar dacă avem grijă, nu vom avea probleme. Jucăm și pentru antrenorul Ionuț Badea, deoarece vrem să rămână aici. A avut rezultate bune și trebuie să antreneze în continuare Universitatea“, a spus Cojocnean după antrenamentul de miercuri dimineață.

Felix Grigore , directorul sportive al Universității, este de părere că meciul cu FC Vaslui este unul de șase puncte. „Toate meciurile sunt importante, însă cel cu FC Vaslui este cel mai important în acest moment, deoarece echipele contracanditate s-au apropiat, iar unele ne-au depășit. Avem acest examen care trebuie trecut, e un meci de 6 puncte, vrem să ne distanțăm de Vaslui“, a spus oficialul „alb-negrilor“.

Ultimele Stiri
abonare newsletter