Sport

Ultimul meci din 2011 pentru handbaliști

<p><img src="documente/stories/12_decembrie/09_ziua/06 u trans.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Handbaliștii de la „U“ Transilvania vor întâlni duminică, de la ora 11, formația CS Caraș-Severin.</p>

Elevii lui Liviu Jurcă au avut un parcurs bun în ultimele două etape, în care au obținut tot atâtea victorii, 27-26 acasă cu Potaissa Turda și 34-26 în deplasare la Steaua București. Antrenorul clujean este mulțumit de parcursul din ultima vreme al echipei dar își dorește cel puțin două victorii în următoarele trei meciuri.

„Am preluat echipa în etapa a 8-a și am reușit două victorii. Cea cu Turda a fost foarte importantă pentru moralul băieților. Ne dorim să învingem și în meciul cu Reșița, trebuie să mai urcăm în clasament. Vrem să câștigăm măcar patru puncte în următoarele trei meciuri, să încheiem turul de campionat pe locurile 8-9“, a spus Jurcă.

Meciul dintre „U“ Transilvania și CS Caraș-Severin Reșița se va disputa duminică de la ora 11 la Sala Sporturilor „Horia Demian“ și este ultimul din 2011 pentru handbaliștii clujeni. Aceștia vor continua însă antrenamentele până în 22 decembrie, după care vor intra în vacanță până în 3 ianuarie.

„Alb-negrii“ vor participa în perioada 12-13 ianuarie la un turneu amical la Timișoara, iar apoi vor juca câteva partide amicale. Primul meci din 2012 este programat în 22 ianuarie, când clujenii vor juca în deplasare la HC Odorhei.

„U“ Transilvania a început o colaborare cu FC Universitatea Cluj. În urma acestei asocieri, se vor vinde bilete la meciurile ambelor echipe la standul clubului de fotbal din Iulius Mall, iar meciurile handbaliștilor vor fi promovate pe Cluj Arena.

Ultimele Stiri
abonare newsletter