Sport

Dan Petrescu, criticat dur pentru dezastrul făcut de CFR CLUJ în vestiarul de la Arad

Jucătorii de la CFR Cluj au lăsat un adevărat dezastru în vestiarul celor de la UTA Arad după meciul disputat duminică, 26 septembrie.

 

 


Jucătorii lui CFR Cluj au lăsat multă mizerie în vestiarul de la Arad, după meciul cu UTA, câștigat de CFR CLluj, scor 1-0, iar jucătorii lui Dan Petrescu au fost taxați de presa locală.

Potrivit prosport.ro, după această partidă, arădenii au publicat pe rețelele sociale imagini din vestiarul jucătorilor de la CFR.


Dinu Gheorghe le „bate obrazul” celor de la CFR Cluj, după haosul creat

Jucătorii de la CFR Cluj au lăsat în urma lor cutii de pizza goale, sticle de apă și alte gunoaie.

„Fiind o echipă din Ardeal, mă gândesc dacă lăsa o echipă din București așa ceva la Cluj, știi care era prima frază? Au venit miticii și s-au comportat așa. E urât ce au făcut. Noi nu lăsam niciodată așa ceva. Sunt saci de plastic, poți aduna, le lași într-un colț. Toată lumea trebuia să facă așa. Lași așa cutiile de pizza… Să sperăm că e pizza din aia la care face UTA reclamă (n.r. râde). E urât! Asta lasă o imagine… După foarte jocul urât practicat de ei, adică un joc prost a făcut CFR, nu că a făcut UTA un joc foarte bun…


Și Dan trebuie să intervină. Sunt multe de rezolvat la o echipă. Nu președintele trebuie să vină să spună că trebuie să adune gunoiul. De obicei, nu se pleacă până nu verifici tot. Uiți vreun jucător pe la stadion”, a transmis pentru prosport.ro, Dinu Gheorghe.

 


CITEȘTE ȘI

VIDEO. Campioni pe teren, repetenți la civilizație! Jucătorii lui CFR Cluj au provocat un dezastru în vestiarul de la Arad

Ultimele Stiri
abonare newsletter