Sport

U-BT Cluj a câștigat meciul împotriva CSM CSU Oradea: „Mă bucur că am arătat foarte bine”

Campioana U-BT Cluj-Napoca a învins-o pe CSM CSU Oradea cu scorul de 82-55, duminică, pe teren propriu, în etapa a treia a Ligii Naţionale de baschet masculin.

 

 


Patrick Neal Richard a fost jucătorul cu cele mai multe puncte înscrise, 18 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive, susţinut de Andrija Stipanovic, 14 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, şi Karel Guzman Abreu, 13 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive. Garlon Everett Green, cu 14 puncte, 6 recuperări, 3 puncte decisive, s-a remarcat pentru echipa orădeană.

CSO Voluntari, deţinătoarea Cupei României, a câştigat şi ea în deplasare, cu CS Municipal Târgu Jiu, scor 83-69.


FC Argeş Piteşti şi nou-promovata CS Municipal Ploieşti sunt singurele echipe cu trei victorii.

„Mă bucur că am arătat foarte bine. Apărarea noastră a fost la înălțime. Ne-am propus acest lucru și cred că am reușit. Niciuna dintre echipe nu a avut totuși o seară reușită la aruncări. Una peste alta, cred că am dominat acest joc și nu cred că s-a pus problema învingătoarei. Le-am amintit băieților că a fost un singur joc.


Oradea nu și-a arătat adevărata față. Cu siguranță sunt o echipă valoroasă, care se va bate pentru titlul de campioană. Trebuie să lăsăm acest joc deoparte, să ne concentrăm pe antrenamentele noastre. Vom avea un meci important la Voluntari, ei sunt o echipă valoroasă. De mâine ne vom concentra pe acest joc”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT Cluj.

 


CITEȘTE ȘI

U-BT Cluj-Napoca va îmbrăca un echipament roz în meciul cu CSM Oradea

Ultimele Stiri
abonare newsletter