Sport

Baschetbaliștii au învins Craiova

<p>„U“ Mobitelco BT a câștigat meciul de pe teren propriu cu SCU „U“ Craiova, cu scorul de 76-63.</p>

 

Campionii României s-au impus în fața formației oltene, în ciuda faptului că antrenorul Marcel Țenter nu a avut la dispoziție trei jucători importanți, Tyller Morris, Paul Chetreanu și Mihai Silvășan, toți accidentați. „Alb-negrii“ au tranșat încă de la început partida în favoarea lor, reușind să se impună în primele două sferturi cu 24-15 și 19-16. După pauză, clujenii s-au relaxat puțin, dar tot au câștigat sfertul trei, 19-14, însă l-au pierdut pe cel de-al patrulea, 14-18.

Pentru „U“ Mobitelco BT au marcat: Krstanovic 25 p (11 recuperări, o pasă decisivă), Dykes 22 p (6 rec., 3 p.d.), Lawrence 17 p (5 rec., 5 p.d.), Mihai Paul 8 p (3 rec., 5 p.d.), Mijovic 4 p (7 rec., 4 p.d.). Pentru oaspeții de la SCM „U“ Craiova au punctat: Ross 22 p, Tomic 14 p, Seals 11 p, Petrișor 9 p, Vlaskovic 5 p și Codin 2 p.

Marcel Țenter s-a declarat mulțumit de victoria din meciul cu Craiova, dar a declarat că este îngrijorat din pricina accidentărilor. „Un meci dificil, în condițiile în care avem trei dintre jucătorii importanți accidentați, Morris, Chetreanu și Silvășan. Este o situație mai grea pentru echipă, dar în asemenea momente se arată caracterele adevarate. Am avut o zi grea de muncă, am câștigat meciul, dar maniera noastră de joc a avut mult de suferit. Din păcate săptămâna aceasta l-am pierdut și pe Silvășan. El urmeaza să se opereze săptămâna viitoare la spate și va fi indisponibil în jur de trei luni. Trebuie să găsim în iarnă soluții pentru a ne completa efectivul“, a declarat tehnicianul campionilor.

„U“ Mobitelco BT va juca marți ultimul meci din acest sezon al EuroChallenge Cup. Clujenii vor primi la Sala Sporturilor „Horia Demian“ vizita rușilor de la Enisey Krasnoyarsk. „Alb-negrii“ s-au impus în meciul tur și își doresc o victorie și în meciul de acasă, pentru a nu încheia pe ultimul loc în grupa E.

Ultimele Stiri
abonare newsletter