Sport

Hofman a jucat o repriză la U-19! Jucătorul lui „U” a fost la un pas de gol

Selecţionata de fotbal Under-19 a României a învins echipa Letoniei cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri, la Manavgat (Turcia), în Grupa a 9-a a preliminariilor Campionatului European de juniori din 2022.


Unicul gol al partidei a fost marcat de Ștefan Bodișteanu de la FC Farul în minutul 43, în timp ce Albert Hofman de la Universitatea Cluj a avut o bară.

Tricolorii au ratat un penalty, prin acelaşi Bodişteanu (41), şutul său fiind apărat de portarul Nikita Saranins. Lovitura de pedeapsă a fost obţinută de Costin Amzăr, după un duel cu Karlis Piksens.

Cel mai bun jucător al echipei României a fost portarul Alexandru Borbei (Lecce), care a apărat două penalty-uri, ambele executate de Lukass Vapne (31, 64), potrivit site-ului UEFA. Primul a fost dictat după un fault al lui Amzăr la Vapne, iar al doilea după o intervenţie a lui Borbei asupra lui Valerijs Lizunovs.

România a avut şi o bară, prin Albert Hofman (76).

Adrian Văsîi a aliniat echipa: Alexandru Borbei - Alexandru Pantea (Andrei Coubiş, 58), Botond Gergely, Cristian Ignat, Costin Amzăr (Bogdan Lazăr, 75) - Dan Sîrbu (căpitan), Andrei Pandele - Doru Andrei (Albert Hofman, 46), Răzvan Tănasă, Ştefan Bodişteanu (Alex Trifan, 78) - Andreas Chiriţoiu (Rareş Burnete, 58).

CITEȘTE ȘI:

U Cluj o învinge pe Ripensia Timișoara în deplasare prin golurile lui Hofman și Haită

Rareş Gorcea, suporterul U Cluj, este câştigătorul „Microbist de România"

Ultimele Stiri
abonare newsletter