Sport

U-BT Cluj continuă parcursul impecabil în Liga Națională! Ardelenii au ajuns la 8 victorii consecutive

U-BT Cluj a demonstrat din nou că este cea mai în formă echipă din campionatul românesc și s-a impus cu 93-76 în fața ceor de la CSM Galați.

U-BT Cluj a bătut CSM Galați în Liga Națională U-BT Cluj a bătut CSM Galați în Liga Națională

U-Banca Transilvania și-a respectat blazonul în deplasarea de la  Galați și a câștigat fără mari emoții.. Campioana României a răpus-o pe CSM, în Sala Sporturilor Dunărea. Partida s-a încheiat la scorul de 93-76 și a putut fi urmărită în direct pe FRB TV.

Baschetbaliștii lui Mihai Silvășan s-au resimțit în debutul încleșătării, luând în calcul faptul că au efectuat o deplasare lungă, iar miercuri seara au jucat un meci ce a necesitat două reprize suplimentare în Basketball Champions League. 


Dunărenii au încercat să ne surprindă în primele minute și au beneficiat de o prestație solidă în spațiul de trei secunde, acolo unde Maksim Sturanović a fost în mare formă. Răspunsul clujenilor nu a întârziat să apară, iar Birčević, Colceag și Stewart au furnizat puncte. La finalul actului întâi, tabela indica 22-22, însă U-Banca Transilvania a mers ulterior la 22-30, în urma unui coș înscris de Dustin Hogue. Galațiul a avut o nouă răbufnire, până când Guzman le-a tăiat elanul adversarilor cu o reușită de la mare distanță. Stipanovic a dus scorul la o diferență de 10 puncte, iar alb-negrii au condus inclusiv cu 15 puncte. În minutul 32, Luca Colceag a marcat pentru 60-82, suficient ca U-Banca Transilvania să își adjudece un nou rezultat pozitiv.

În clasament, U-BT Cluj are 8 victorii din tot atâtea partide jucate în campionatul românesc.

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj, victorie DRAMATICĂ în Basketball Champions League! Patrick Richard a marcat două coșuri incredibile. VIDEO

U-BT, a șaptea victorie consecutivă în Liga Națională de Baschet. BC CSU Sibiu nu reușește să se impună în fața clujenilor

abonare newsletter