Sport

U-BT Cluj și-a aflat programul în TOP 16 Basketball Champions League

U-BT Cluj-Napoca și-a aflat programul în TOP 16 Basketball Champions League și va evolua împotriva unor echipe importante.

U-BT Cluj și-a aflat programul în TOP 16 Basketball Champions League U-BT Cluj și-a aflat programul în TOP 16 Basketball Champions League



U-BT Cluj va juca primul meci din Top 16 pe teren propriu, pe data de 25 ianuarie 2022. Clujenii se vor duela cu învingătoarea disputei Hapoel Jerusalem/Pinar Karsiyaka vs Promitey.

Formația clujeană va juca pe 2 februarie cu Unicaja Malaga, în deplasare, unul dintre cele mai grele meciuri din această campanie. Spaniolii sunt printre favoriți la câștigarea Basketball Champions League ediția 2021/2022.


În etapa a 3-a, U-BT Cluj va juca acasă, pe 7 februarie, împotriva celor de la PAOK/Igokea sau Filou Oostende.

În etapa a 4-a, U-BT se va deplasa pe terenul învingătoarei din disputa Hapoel Jerusalem/Pinar vs Promitey.


Etapa a 5-a aduce meciul PAOK/Igokea sau Filou Oostende, pe data de 16 martie, în deplasare pentru formația clujeană.

În ultima rundă, clujenii se vor duela, pe teren propriu, pe 23 martie, cu Unicaja Malaga. 


Componența finală a grupei din Main Round pentru U-BT Cluj-Napoca se va stabili la începutul lunii ianuarie, atunci când sunt programate ultimele jocuri din turneul de calificare.

Primele două merg mai departe

Pentru a se califica în sferturile de finală, U-BT Cluj are nevoie să ocupe unul din primele două locuri în Main Round. În cazul în care iese din această grupă, formația ardeleană va juca în sferturile de finală după sistemul cel mai bun din trei meciuri la finalul lunii aprilie. Cele patru echipe care se impun în sferturile de finală vor juca în Final Four.

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj, la un pas de prima înfrângere pe plan intern în actualul sezon

U-BT Cluj-Napoca scrie istorie și se califică în faza a doua a grupelor Ligii Campionilor! Victorie răsunătoare cu Daruşşafaka

abonare newsletter