Sport

Anas Tahiri, primele declarații după plecarea de la CFR: „Antrenorul mi-a spus că a greșit când m-a lăsat în afara listei”

Anas Tahiri a fost unul dintre cei mai interesanți jucători aduși de Marius Șumudică la CFR Cluj, dar aventura lui în România s-a încheiat rapid.

Anas Tahiri în tricoul lui CFR Cluj Anas Tahiri în tricoul lui CFR Cluj

 

Mijlocașul central a fost adus de Șumudică în vară, însă a plecat după doar câteva luni de la echipă și a semnat cu Heerenveen. Tahiri a declarat că Dan Petrescu a recunoscut că a greșit când l-a lăsat în afara listei pentru Liga 1, însă pentru el nu a mai contat acest lucru. 


„În România, cluburile trebuie să depună o listă de 25 de jucători, înainte de 30 august, pe care doresc să-i folosească, iar eu, alături de mulţi alţii care au fost aduşi de antrenorul anterior (n.r. - Marius Şumudică), nu eram pe lista respectivă. Petrescu a sosit pe 28 august şi, fără să mă vadă la la treabă sau să mă întrebe, pur şi simplu m-a dat deoparte. Eram uimit, dar neputincios. Petrescu a primit 'carte albă' de la conducere după sosirea sa şi nimeni nu a fost împotriva deciziilor sale.

După o săptămână şi jumătate de antrenament, antrenorul m-a sunat să-mi spună că a făcut o greşeală nepunându-mă pe listă. El a vrut să modifice lista luna asta, când sunt permise ajustări. Dar pentru mine totul s-a terminat. Din momentul în care a luat decizia de a mă da afară fără motiv, a fost clar că aveam de gând să plec. Pur şi simplu nu mai aveam chef să stau într-un asemenea mediu”, a spus Tahiri, potrivit Hln.be.


Anas Tahiri a jucat doar șapte meciuri la CFR Cluj și a reușit un gol și o pasă de gol. Jucătorul marocan a mai declarat că a venit la CFR Cluj pentru a prinde minute în cupele europene încercând astfel să ajungă în lotul naționalei Marocului pentru Cupa Africii, competiție care se desfășoară la ora actuală.

CITEȘTE ȘI:

Șumudică, impresionat de Tahiri! Mijlocașul, prezentat oficial

CFR Cluj câștigat cu 4-3 primul meci amical din Spania

Ultimele Stiri
abonare newsletter