Ştiri din Transilvania

Tânărul sibian care și-a ucis iubita era drogat. A recunoscut ca era „drogat și gelos”.

Tânărul sibian de 24 de ani, care și-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuțit, a recunoscut că se afla sub influența drogurilor și era „gelos”.

Tânărul sibian reținut pentru că și-a omorât prietena se afla sub influența drogurilor în momentul comiterii faptei/Foto: MesageruldeSibiu.ro Tânărul sibian reținut pentru că și-a omorât prietena se afla sub influența drogurilor în momentul comiterii faptei/Foto: MesageruldeSibiu.ro

 

Tânărul de 24 de ani, din Sibiu, reţinut pentru că şi-a ucis sâmbătă prietena, o tânără de 21 de ani din judeţul Braşov, a declarat anchetatorilor că la momentul comiterii faptei, motivată de gelozie, se afla sub influenţa drogurilor, potrivit unei informări a Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.


Înjunghiată de mai multe ori în zona gâtului

Tânăra a murit deoarece a fost înjunghiată cu un cuţit de mai multe ori în zona gâtului, fiind secţionate vasele sanguine.

CITEȘTE ȘI: 
Tânărul care și-a ucis iubita, studentă la Medicină în Timișoara, rămâne în arest preventiv. Magistrații i-au respins cererea de plasare în arest la domiciliu.

„La data de 19 mai a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a tânărului în vârstă de 24 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Persoana în cauză este încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu. Cercetările în acest caz continuă”, a anunţat duminică Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.


După ce ar fi comis sâmbătă fapta într-un imobil din municipiul Buzău, tânărul de 24 de ani a fost prins, în cursul serii, cu ajutorul jandarmilor montani din staţiunea Păltiniş.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tânărul care și-a ucis iubita, studentă la Medicină în Timișoara, arestat preventiv

Ultimele Stiri
abonare newsletter