Ştiri din Transilvania

Un TIR a intrat în terasa unui magazin, rănind șase persoane. O victimă a rămas fără un picior.

Şase persoane au fost rănite după ce un tir a intrat în terasa unui magazin. În urma impactului, una dintre victime a rămas fără un picior.

Un TIR a intrat în terasa unui magazin, rănind șase persoane/Foto: stirileprotv.ro – captură video Un TIR a intrat în terasa unui magazin, rănind șase persoane/Foto: stirileprotv.ro – captură video

 

 


Şase persoane - cinci aflate pe terasa unui magazin şi un şofer - au fost transportate la spital, joi seară, în urma accidentului petrecut pe DJ 151D Ungheni-Acăţari, în localitatea Ciba, în care au fost implicate un autoturism şi două autocamioane, unul dintre acestea intrând în terasa respectivă.

 


Potrivit medicilor, în urma impactului, una dintre victime a rămas fără un picior. 

„O pacientă minoră este deja în sala de operații la chirurgie pediatrică și chirurgie plastic, cu multiple plăgi la nivelul membrului inferior, o pacientă femeie adultă este la sală la ortopedie cu amputație de membru inferior instabil hemodinamic. Mai este un pacient intubat cu traumatism sever cranio cerebral și încă un pacient cu fractură de bazin, ce va fi internat la ortopedie”, au declarat medicii, potrivit ŞtirileProTv.ro.


Cum s-a produs accidentul?

"Din primele informaţii, conducătorul unui ansamblu auto înmatriculat în Prahova, care circula pe DJ151D, înspre Acăţari, în circumstanţe ce urmează a fi stabilite cu exactitate din cercetări, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care-l preceda, proiectându-l pe acesta din urmă pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune cu un alt ansamblu auto, înmatriculat în judeţul Galaţi", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş.

De asemenea, ansamblul auto înmatriculat în Prahova ar fi părăsit partea carosabilă, prin dreapta sensului său de deplasare, intrând în terasa unui magazin.


Au fost transportate pentru acordarea îngrijirilor de specialitate un conducător auto şi cinci persoane care se aflau pe terasa magazinului.

Conducătorii celor trei vehicule implicate au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative.


Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, precizează IPJ Mureş.

La locul accidentului au fost alocate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi autospecială de intervenţie pentru accidente colective şi calamităţi, trei echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, un echipaj din cadrul SAJ Mureş şi elicopterul SMURD, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident grav în Sânnicoara. Unul dintre răniți a murit la spital. FOTO

Accident grav de circulație pe Autostrada A3, în urma impactului dintre un camion și un autoturism. Un bărbat a murit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter