Actualitate

Accident grav în Sânnicoara. Unul dintre răniți a murit la spital. FOTO

Un accident rutier grav a avut loc, marți, în localitatea Sânnicoara, comuna Apahida. În accident au fost implicare două mașini și un autocamion.

Accident grav în Sânnicoara/ Foto: ISU Cluj Accident grav în Sânnicoara/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier grav a avut loc, marți, în localitatea Sânnicoara, comuna Apahida. 

 


Potrivit ISU Cluj, doi bărbați au rămas încarcerați în mașină.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca și Punctul de Lucru Jucu intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe strada Principală din localitatea Sânnicoară, comuna Apahida.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD, unde au găsit un autocamion și două autoturisme avariate. Într-unul dintre autoturisme se aflau două persoane încarcerate. 
În aceste momente se acționează pentru asigurarea accesului salvatorilor la victimele din autoturism, cât și pentru extragerea în siguranță a acestora. Conform primelor informații, este vorba despre un doi bărbați, în vârstă de aproximativ 40 de ani, ce prezintă mai multe traumatisme”, a transmis ISU Cluj.


Update, ora 18:26

Traficul este blocat.


„Accident rutier produs pe DN1C, în localitatea Sânnicoara, comuna Apahida, 3 autovehicule implicate.
Revenim cu detalii. Trafic blocat total”, a transmis IPJ Cluj.

Accident grav în Sânnicoara/ Foto: ISU Cluj

Update, ora 18:30


„Pompierii au descarcerat cele două victime din autoturismul avariat. Întrucât condiția medicală a unuia dintre bărbați este gravă, echipajele au operat o extragere de urgență. Imediat, bărbatul a fost intubat, dar a intrat în stop cardio-respirator, astfel că în aceste momente se aplică manevre de resuscitare. Cealaltă victimă extrasă este conștientă, cooperantă. Alte două persoane primesc îngrijiri medicale”, a adăugat ISU Cluj.

Update, ora 18:48

„Doi bărbați, de aproximativ 40 de ani, vor fi transportați la spital. În cazul bărbatului aflat în stop cardio-respirator se continuă la fața locului manevrele de resuscitare”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Update, ora 18:57

„Bărbatul a răspuns manevrelor de resuscitare și va fi transportat la spital. Intervenția a fost finalizată. Nu au existat alte persoane transportate la spital”, a transmis ISU Cluj.

„Din cercetările preliminare s-a constatat că la momentul pătrunderii unui autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, pe DN1C dinspre strada Tirajului a avut loc o coliziune cu autoutilitara condusă din direcția Apahida spre Cluj-Napoca, de un bărbat de 61 de ani.
Ulterior, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism, aflat în coloană, în direcția localității Apahida.
Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. Conducătorul autoturismului, bărbatul de 37 de ani și cei doi pasageri din mașina acestuia au fost transportați la unitatea medicală. Traficul a fost reluat”, a transmis IPJ Cluj.

Update, ora 23:05

„Unul dintre pasagerii transportați la spital, bărbat în vârstă de 47 de ani a decedat la unitatea medicală”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un adolescent din Cluj, printre victimele accidentului mortal din Bihor. 4 persoane și-au pierdut viața.

Accident cu 4 morți pe DN1, în Bihor. O mașină s-a lovit violent de un TIR. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter