Ştiri din Transilvania

Caravana Blood Network ajunge la Zalău. Oamenii pot dona sânge pentru un bilet gratis la Untold sau Neversea.

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea încep cea de-a 10 ediție a campaniei de donare de sânge BLOOD NETWORK, care la acest final de săptămână va ajunge în Zalău.

Oamenii pot dona sânge pentru un bilet gratis la Untold sau Neversea/ Foto: monitorulcj.ro Oamenii pot dona sânge pentru un bilet gratis la Untold sau Neversea/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea încep cea de-a 10 ediție a campaniei de donare de sânge BLOOD NETWORK, care la acest final de săptămână va ajunge în Zalău, în parcarea Kaufland, B-dul. Mihai Viteazu nr. 49.


Cei care donează sânge la caravana mobilă sâmbătă, 1 iunie, și duminică, 2 iunie, între orele 8:00 și 14:00, și se înscriu pe reteaua.sieudonez.ro, primesc un bilet de o zi pentru prima zi de festival la UNTOLD sau Neversea 2024. Donarea la caravana mobilă din parcarea Kaufland, B-dul. Mihai Viteazu nr. 49, se face în limita capacității de recoltare.


Cei care aleg să doneze sânge în Centrele de Transfuzii trebuie să acceseze site-ul untold.com  sau  neversea.com, pentru a completa formularul de înscriere, să atașeze o poză cu adeverința de donator, după care vor primi pe adresa de e-mail un voucher, cu care vor putea achiziționa abonamente
la prețuri speciale la UNTOLD sau Neversea.

Doritorii se pot înscrie prin formular, pentru a dona în Centrele de Transfuzii, accesând următoarele link-uri:
Pentru UNTOLDhttps://wkf.ms/446Npkn
Pentru Neverseahttps://wkf.ms/3vR9aYQ


Neversea 2024 are loc între 4 și 7 iulie în Constanța, iar UNTOLD 2024 are loc între 8 și 11 august în Cluj-Napoca.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Donează sânge și intră GRATUIT la Neversea sau Untold! Caravana Blood Network ajunge în 10 orașe din țară.

UNTOLD lansează cea de-a doua ediție a campaniei "Soul Ticket". 100 de abonamente General Access pentru fanii festivalului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter