Ştiri din Transilvania

Un bărbat din Bistrița-Năsăud și-a incendiat familia, în urma unui conflict cu soția. Femeia, preluată de elicopterul SMURD, cu arsuri pe 90% din corp.

Un bărbat de 42 de ani din localitatea bistriţeană Nepos şi-a incendiat, luni, familia, în urma unui conflict cu soţia. Acesta a aruncat cu benzină în locuinţa în care se aflau trei copii mici şi a dat foc.

Caz șocant în Bistrița-Năsăud! Un bărbat și-a incendiat familia, în urma unui conflict spontan. O fetiță de 9 ani și soția acestuia, în stare gravă|Foto: Inspectoratul General de Aviație al MAI - Facebook Caz șocant în Bistrița-Năsăud! Un bărbat și-a incendiat familia, în urma unui conflict spontan. O fetiță de 9 ani și soția acestuia, în stare gravă|Foto: Inspectoratul General de Aviație al MAI - Facebook

 

 


Femeia de 33 de ani din localitatea bistriţeană Nepos, căreia soţul i-a dat foc luni, în prezenţa celor trei copii, are arsuri pe 90% din suprafaţa corporală şi a fost intubată.

A aruncat benzină în locuința unde se aflau soţia şi cei trei copii și apoi a dat foc

„Din primele verificări rezultă că, pe fondul unui conflict spontan (neînţelegeri cu soţia), un bărbat, de 42 de ani, ar fi aruncat cu benzină în interiorul încăperii unde se aflau soţia şi cei 3 copii, după care ar fi dat foc. 


CITEȘTE ȘI: 
Incident șocant. Un student i-a dat foc unui profesor, nemulţumit fiind de nota primită la examen.

Soţia, bărbatul şi unul dintre copiii care se aflau în încăpere au suferit arsuri, fiind investigaţi de către echipajele medicale”, potrivit IPJ Bistrița-Năsăud. 

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, raportat la tentativa la infracţiunea de omor calificat.


Femeia și o fetiță, în stare gravă 

Femeia este în stare foarte gravă, având arsuri pe aproape toată suprafaţa corporală, iar unul dintre copii, o fetiţă, a suferit arsuri la picioare.

Femeia a fost preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transportată la Târgu Mureş, de unde va fi preluată de un avion pentru a ajunge la o unitate medicală din Bucureşti.


Fiica ei în vârstă de 9 ani, care a suferit arsuri în zona picioarelor, va ajunge de asemenea la un spital din Capitală.

„În urma evenimentului produs luni, în jurul amiezii, în localitatea Nepos, trei persoane au suferit arsuri, mai multe echipaje UPU-SMURD intervenind pentru acordarea primelor îngrijiri medicale. Astfel, o femeie, în vârstă de 33 de ani, a fost intubată şi ventilată mecanic, având arsuri pe aproximativ 90% din suprafaţa corpului. Aceasta a fost preluată de un elicopter SMURD de pe stadionul din Feldru, pentru a fi transportată, în primă fază, la UPU Târgu Mureş, de unde va ajunge, cu un avion SMURD, la o unitate medicală de specialitate din Bucureşti. 


O a doua victimă, o fetiţă în vârstă de 9 ani, a fost adusă la UPU Bistriţa cu arsuri circulare la nivelul membrelor inferioare, reprezentând 20% din suprafaţa corpului, fiind stabilizată şi pregătită pentru a fi, de asemenea, transportată la o unitate medicală de specialitate din Bucureşti”, potrivit informării de presă publicate de Spitalul Clinic Județean de Urgență din Bistrița. 

La spitalul din Bistriţa urmează să ajungă şi agresorul, un bărbat în vârstă de 42 de ani, care a suferit arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţă corporală, respectiv la faţă, la mâna stângă şi la piciorul stâng.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bebeluș în stare critică, transportat de urgență de la Bistrița la Cluj-Napoca cu un elicopter SMURD

Ultimele Stiri
abonare newsletter