Ştiri din Transilvania

Autoutilitară cu fier vechi, răsturnată în Pasul Tihuţa. Șoferul era băut.

O autoutilitară cu remorcă, încărcată cu fier vechi, s-a răsturnat în Pasul Tihuţa. Șoferul consumase alcool.

Șoferul autoutilitarei consumase alcool | Foto: depositphotos.com Șoferul autoutilitarei consumase alcool | Foto: depositphotos.com

 

 


O autoutilitară cu remorcă, încărcată cu fier vechi, s-a răsturnat în Pasul Tihuţa, poliţiştii descoperind ulterior că şoferul, un bărbat de 41 de ani din Bacău, consumase alcool înainte de a se urca la volan, potrivit buletinului de presă remis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

 


Incidentul a avut loc miercuri, pe Drumul Naţional 17, ansamblul auto colizionând un stâlp de beton şi un indicator rutier.

„În după-masa de ieri, 21 august, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că pe Drumul Naţional 17, în localitatea Piatra Fântânele, un ansamblu auto încărcat cu fier vechi, format din autoutilitară şi remorcă, înmatriculate în Republica Moldova, s-a răsturnat. La faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe conducătorul auto, un bărbat de 41 de ani din Bacău, care nu avea nevoie de îngrijiri medicale şi care se afla singur în vehicul. Din primele date, a reieşit faptul că acesta se deplasa pe direcţia Bistriţa - Vatra Dornei, iar la un moment dat a pierdut controlul direcţiei, a intrat în coliziune cu stâlp din beton şi un indicator auto, după care s-a răsturnat”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.


Şoferul a fost testat cu aparatul etilometru, iar valoarea indicată a fost de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru determinarea alcoolemiei. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com 

CITEȘTE ȘI:

2 din 10 şoferi recunosc că s-au urcat băuţi la volan. 60% susţin că „nu erau beţi, ci doar consumaseră puţin alcool”

Caz halucinant în Vaslui. Adolescent, găsit spânzurat, iar părinții au fost băuți și au crezut că minorul era plecat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter