Ştiri din Transilvania

Tragedie în Bistrița. O familie a fost găsită moartă în locuință.

Caz șocant în Bistrița, unde trei membri ai aceleiași familii au fost găsiți morți într-un apartament.

Caz șocant în Bistrița. Trei membri ai aceleiași familii au fost găsiți morți într-un apartament. |Foto: Depositphotos.com Caz șocant în Bistrița. Trei membri ai aceleiași familii au fost găsiți morți într-un apartament. |Foto: Depositphotos.com

 

 


Trei persoane au fost găsite decedate, în seara zilei de sâmbătă, într-un apartament din municipiul Bistriţa. Echipajele de intervenție sosite la fața locului au găsit victimele fără semne vitale, într-o locuință din care provenea miros puternic de gaz metan.

CITEȘTE ȘI: 
Descoperire macabră în Turda. Un bărbat a fost găsit mort în casă.

Incidentul a fost semnalat în jurul orei 21:00, când vecinii au sunat la 112 pentru a semnala mirosul puternic de gaz de pe casa scării. 


 „Din păcate, in momentul în care s-a asigurat accesul în interiorul apartamentului la intrarea căruia s-a detectat o concentraţie mare de gaz metan, echipajele de intervenţie au găsit trei persoane fără semne vitale”, potrivit ISU Bistriţa-Năsăud.

Victimele sunt două femei cu vârste de aproximativ 50 și respectiv 27 de ani, și un bărbat în vârstă de aproximativ 53 de ani.


Cercetările în acest caz vizează stabilirea tuturor aspectelor în care s-a produs accidentul. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Femeie, găsită moartă într-o locuință din Cluj-Napoca. Cadavrul prezenta urme de violență.

Ultimele Stiri
abonare newsletter